Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Koronavírus elleni oltás...

Koronavírus elleni oltás előtt célszerű gyorstesztet csináltatni?

Figyelt kérdés
Édesapámat (69 éves, kicsit túlsúlyos, pár éve melanómája volt) holnap fogják Pfizerrel oltani. Azt hallani, hogy akik oltás után lettek betegek, azokat lehet úgy oltották hogy koronásak voltak oltás az időpontjában. Ezért gondoltam hogy ennek kivédése miatt célszerű-e oltás előtt gyorstesztet csinálnia?
2021. márc. 24. 09:15
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
10%
Attól azért nem kéne autoimmun betegnek lennie. Maximum súlyosabbak lesznek az oltási tünetek, jobban megszenvedi.
2021. márc. 24. 20:33
 12/28 A kérdező kommentje:
Mondom 3 doki is mondta neki hogy ilyen magas ellenanyag szintre oltva egy életre autoimmun beteg lesz!
2021. márc. 24. 20:54
 13/28 A kérdező kommentje:
Mindenesetre holnap oltják Édesapámat, aki nem volt koronás, (a családból senki sem, pedig van köztünk ételfutár is, aki kórházba is visz ételt kórházi dolgozóknak) és remélem semmilyen gond nem lesz vele az oltás után. Úgy értem ha lesznek oltási hatások, remélem azok sem lesznek súlyosak neki.
2021. márc. 24. 20:57
 14/28 anonim ***** válasza:
#12, nekem akkor is sántít ez a sztori. Ilyen elmeséltem 3x és a harmadik variáns már kicsikét ki van színezve, de már én is abban hiszek esete. Hiszen a második oltáskor is vannak az embernek már antitestjei. Inkább az van, hogy aki úgyis védett, az most ne vegye el az oltóanyagot attól, akinek nagyobb szüksége van rá.
2021. márc. 24. 21:00
 15/28 A kérdező kommentje:
14-es azt gondolsz amit akarsz, én meg azt mondom amit tudok.
2021. márc. 24. 21:30
 16/28 A kérdező kommentje:
Beoltották Édesapámat a kórházban, az oltóponton. Semmilyen vizsgálat nem volt, kérdezni sem kérdeztek tőle semmit sem. Odaadta a nyilatkozatát, megnézték hogy az rendesen ki van-e töltve, beoltották és ennyi.
2021. márc. 25. 16:09
 17/28 anonim ***** válasza:

Olvastam egy cikket a long (hosszú) covidról.

A pfiezer publikációja szerint a covidból való gyógyulás utáni hosszadalmas tüneteket megszüntette a pfizer vakcina.

2021. márc. 25. 17:22
 18/28 anonim ***** válasza:

Kedves kerdezo!

Kerlek hiteles forrasbol szarmazo linket kuldj mar nekem olyanrol aki a 2.oltas utan sulyos allpotba kerult.

1 eleg lesz.

A 95% os vedettseg azt jeleti hogy 95% os hatekonysaggal ved meg barmilyen tunettel, a maradek 5% pedig enyhe tunetekkel atveszeli, itt is kizart a sulyos szovodmeny.

Es aruld mar el nekem legyszives, milyen autoimmum betegsev alakulna ki egy oltas utan?

Pajzsmirigy betegseg, vastagbel gyulladas?

Nem kotekedes, tenyleg erdekel a valasz.

Koszi

2021. márc. 26. 20:40
 19/28 A kérdező kommentje:
Autoimmun betegség pl az izületi gyulladás, a hormonrendszer bizonyos zavarai és még sok autoimmun betegség van. De ha utána nézel úgy rátalálsz a többire is.
2021. márc. 26. 21:06
 20/28 anonim ***** válasza:

Orvostan hallgato vagyok, tudom mi az autoimmun betegseg...

Sejtettem, hogy csak reszben valaszolsz a kerdesemre.

2021. márc. 26. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!