Milyen ételeket,növényeket ismertek,amik megölik a bacikat,kórokozókat,és kitisztítják a szervezetet?
Nekem csak a hagyma jut eszembe.
Mi erősíti meg igazán az immunrendszert?
Én ezt találtam a neten csak. Több infó valaki?
A fokhagyma és a vörös-, illetve lilahagyma elsőrangú immunerősítők, baktérium- és vírusölők, remekül kipucolják a szervezetet. Érdemes minden nap nyersen is fogyasztani: a fokhagymát teljes kiőrlésű pirítóshoz vagy salátaöntetbe, a hagymát salátába karikázva. Az érzékeny gyomrúak készíthetnek belőle hagymalevest is – ez akkor is jó megoldás, ha saláta helyett inkább valami meleg fogásra vágysz.
Kérdező, konkrétan milyen bacilusokat akarsz kitakarítani a szervezetedből...???
VOlt valami laborvizsgálat, ami alapján tudod, hogy milyen "nemkívánatos" bacik vannak benned...??
"A fokhagyma és a vörös-, illetve lilahagyma elsőrangú immunerősítők, baktérium- és vírusölők, remekül kipucolják a szervezetet."
Ezek az állítások nem több, mint urbánus legendák...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!