Beadjátok magatoknak a koronavírus elleni vakcinát ?
Igen.
Elméletileg bármelyiket elfogadnám, de a kínait és az oroszt én sem kaphatom a betegségem miatt (a gyártó dokumentuma alapján).
Sőt, az sem kizárt, hogy az mRNS vakcinákat sem. Jövő héten találkozom a kezelőorvosommal, akkor fogom többek között erről is kifaggatni.
Eü dolgozó vagyok, pfizert kaptam. Bármelyik vakcinát elfogadnám egyébként.
A jelenlegi helyzet katasztrofális, ehhez képest bármi, ami legalább csökkenti a halálozás esélyét, pozitív.
Nálunk sorra halnak az egészséges 40 éves emberek az ito-n. Ez az 1200 lélegeztetőn lévő ember a kapacitás felső határán túl van (optimális esetben 2 szakápoló jut egy lélegeztetőre, jelenleg egy ember jut akár 8 gépre). A lélegeztetőgépre kerültek halálozása közel 100%. Tavasszal még ősszel még én sem fostam ennyire, de most tényleg gáz van.
Bármelyikkel. Kínai vagy orosznak örülnék.
25/N
Nincs alapbetegségem ;)
Nem. Ezt a nyilatkozatot töltöttem ki, hogy legyen ennek vége....
13:
lélegeztetőgép=félrekezelés!
17: és mi a lofaszt csinálsz vele, ha máshogy nem tudsz normális oxigenizacot elérni?
Igen, a lélegeztetőgépen lévők több mint 8%-a meghal. Csakhogy egyelőre nincs jobb opció.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!