Fiatalokat mikor kezdik beoltani COVID ellen?
Figyelt kérdés
Itt most olyanra gondolok aki nem krónikus beteg vagy valami más betegsége van hanem olyanra aki egészséges nincs egyéb betegsége.
(Vicces válaszokkal kiméljetek, köszi.)
2021. márc. 13. 06:31
11/22 anonim válasza:
9, banyek, én nagyvárosban élek és hónapok óta nem voltam sehol.
12/22 anonim válasza:
A #3 biztos pedofil, hogy csak gyerekekkel hajlandó érintkezni.
13/22 anonim válasza:
Szia!
Én kalkulátorral kiszámoltam, várhatóan május-június magasságában kapom meg. Az első adagot május végén, a másodikat június végén. 19 éves vagyok, mindenféle alapbetegség nélkül. Itt a link, itt meg tudod nézni :D
14/22 anonim válasza:
13. vagyok, annyi lemaradt, hogy ma regisztráltam.
15/22 anonim válasza:
Minek előre regisztrálni, ha valaki az utolsó csoportban van? Majd ráérsz akkor, ha már dögivel lesz vakcina (tehát sokfajtából lehet választani) és várni sem kell.
16/22 anonim válasza:
Hát én beregisztráltam (bár szülői nyomás is volt benne) de nagyon gondolkodom, hogy jó ötlet e felvenni vagy várjak e még inkább ki vele.
18/F (nincsen semmilyen krónikus betegségem)
17/22 szunyo37 válasza:
Én az elsők közt regiszráltam. 53 vagyok, és a kalkulátor szerint Április 23.-után kapom az elsőt, a másodikat Májús 19 után. Van aki most regisztrált nemrég, és már meg is kapta az elsőt. Nagyon dühit, hogy mi a túrónak kell az a rohadt regisztráció, ha szarnak az emberre? Én oltatnám magam, de úgy érzem ez a regisztrációs hulla nem ér semmit. Megy a kivételezés. Az átlag ember le van szarva.
18/22 anonim válasza:
Ezt a járványt nem oltással kell kezelni, hanem egy kis gondolkodással.
19/22 anonim válasza:
7-es kívánok neked egy vírust!!!
20/22 anonim válasza:
7-es van olyan, hogy tünetmentes hordozó, olvass utána.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!