Ha ez új variáns a fiatalabbakra is veszélyes, akkor nem kéne őket is oltani?
Ha ez tényleg rosszabb, meg a vakcinák állítólag hatásosak, akkor miért csak főleg az otthon ülő 70-es 80-asokat oltják?
Ha az orvosok szerint a legnagyobb rizikófaktor az elhízás, akkor a komoly túlsúllyal küzdők miért nincsenek előrevéve?
Ha - állítólag - sokaknál súlyos szövődményeket okozhat a vírus (gyengeség, fáradékonyság, szellemi képességek csökkenése, amikről senki sem tudja, hogy valaha elmúlnak-e), és ez sokkal több embert érint, mint a halálozás, akkor ezt miért nem veszik figyelembe.
Próbáltam erről beszélgetni egészségügyis ismerőseimmel, de nem tudtam velük zöld ágra vergődni. Egyikük csak ennyit mondott: Ha nem értem miért az időseket a legfontosabb beoltani, akkor nincs is miről beszélgetnünk.
#40 és a nyanyák mit keresnek folyton a boltokban? Meg tömegközlekedésen? Ma már online is be lehet vásárolni és házhoz megy. Mit flangálnak kint állandóan? Semmi fontos dolguk nincs.
Egyébként akármennyire is etikátlanul hangzik, a fiatalok élete fontosabb az öregekénél. Persze ők most veszélyeztetettebbek, de az oltás mindenkinek egyformán kéne járnia. Ami most megy, az komoly diszkrimináció.
41-es
Ennek mi köze a kérdéshez? Annyit írtam, hogy aki eddig nagyívben tett rá, mert közvetlenül nem volt érintett, a terjesztésben viszont annál inkább, az ne követelőzzön most sem, amikor fordult a kocka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!