Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Akiket már beoltottak! Mesélné...

Akiket már beoltottak! Mesélnétek valamit, hogy milyen mellékhatásokat avagy semmit nem tapasztaltatok?

Figyelt kérdés
Nem kérhetem, de aki akarja, leírhatja, hogy milyen vakcinával történt.

2021. márc. 5. 22:10
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Bezzeg ha jövőre nyer a kamunáci-bolsi-neolibsi-hibbant csürhe, akkor majd nem leszel elnyomva.

2021. márc. 6. 16:42
 12/29 Emily25 ***** válasza:
51%

Szia

Csütörtökön kaptam meg az első oltàst az AstraZeneca vakcinát.

Azon a napon nem volt semmi bajom még dolgoztam is utàna .

Éjjel arra ébredtem hogy nagyon fázom de közben izzadtam is szóval elég furcsa volt,bevettem làzcsillapitot volt lázam de nem túl magas.

Reggel nem tudtam dolgozni menni,hívtam az orvost,kaptam igazolást és mondta hogy ez teljesen normális mivel a szervezet harcol a vírus ellen de nem voltam megijedve mivel tudtam hogy mire számíthatok ezeket az információkat a mellékhatásrol megkaptam , tájékoztatva voltam alá is írtam saját felelősségére.

Aztán pénteken egész nap nagyon gyengén éreztem magam volt még egy kis hőemelkedés is és a karom nagyon fáj az oltás helye még most is de mára már minden tünet elmúlt teljesen fitt vagyok ,csak egy nap tartott az egész.

Én nem tudom ki hogy vélekedik az oltásról én nagyon pozitívan állok hozzá szerintem ha valaki elkapja a vírust az rosszabb és annak komolyabb szövődményei lehetnek az oltásnak nem az oltás szerintem fontos és jó..én nem akarok senkit sem meggyőzni mindenkinek a saját döntése de viszont meg kell gondolni mert előbb utóbb úgy is az lessz a vége hogy kötelező lessz az oltás.

11 hét múlva kapom a második adagot és ha az megvan megkapom a zöld passzot amivel már nyugodt szabad életet élhetek úgy mint azelőtt. De főleg az utazásokat várom már nagyon.

Mindenkinek drukkolok és igen vannak mellékhatások de ki lehet bírni nem olyan vészes és a rémhírek az interneten nem igazag elvileg még én is élek

2021. márc. 6. 17:54
 13/29 anonim ***** válasza:
92%

#12 köszi ezt a választ. Én őszintén megmondom, hogy félek az oltastol, mert sosem szoktam beteg lenni és azt sem tudom, hogy milyen lazasnak lenni. (Amióta emlekeim vannak, nem volt lázam, max oviskent.)

És félek, hogy hogyan viselnem emiatt az oltást, de ezt jól esett elolvast.

2021. márc. 6. 17:58
 14/29 anonim ***** válasza:
51%

? Nem 1 hét múlva kapod? Gondolom elírás volt.

Nem fogsz tudni szabad életet élni attól, hogy megkaptad. Egyelőre minden korlátozás vonatkozni fog rád is. Majd idővel egy-kettőt, pl. utazással kapcsolatban eltörölhetnek.

2021. márc. 6. 18:31
 15/29 Emily25 ***** válasza:
72%

Azt mondták 11 hét múlva..

De már a karantén nem fog rám vonatkozni.

2021. márc. 6. 18:48
 16/29 anonim ***** válasza:
57%

Ühümmm. Bocs, de így nem tudlak komolyan venni.

Melyik országban élsz te?

2021. márc. 6. 18:50
 17/29 Emily25 ***** válasza:
81%

Hát nem biztos hogy lesznek tünetek nálad nem mindenkinél jelentkeznek.

Nekem van egy pár kollégám akinek abszolút semmi baja nem volt a szervezettől függ ki hogyan viseli de ha még sosem voltál beteg lehet hogy annyira erős vagy hogy nálad nem lessz gond..ha pedig lenne is akkor sem kell fèlned nem olyan vészes

2021. márc. 6. 18:51
 18/29 Emily25 ***** válasza:
81%
Ausztriàban
2021. márc. 6. 19:43
 19/29 anonim ***** válasza:
11%
Nincs olyan oltás, aminek a második adagját 11héttel később is be lehetne adni. Valamit félrehallottál...
2021. márc. 6. 19:49
 20/29 Emily25 ***** válasza:
81%

🤷 én nem tudom akkor én így tudom a dolgokat nekem így mondták külföldön élek az igaz de nem hiszem hogy az számít valamit..

Hát én csak a tapasztalataimat írtam le az oltásról és a véleményem,van aki elhiszi van aki nem bizonyítani nem tudom az igazam és ez amúgy sem a bíróság..

Tulajdonképpen nem csak az a lényeg hogy utazzak nekem most ez jár a fejemben annyi idő bezártság után kicsit rosszabb család nélkül nehéz..ezen kívül is jó az oltás több szempontból is..amúgy először amikor megérkezett a vakcina hozzánk én voltam az elsők között aki nemet mondott annyira féltem de aztán láttam a dolgokat magam körül láttam a helyzetet, sokakkal beszéltem tanácsot kértem, átgondoltam és teljesen megváltozott a véleményem

2021. márc. 6. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!