Akiket már beoltottak! Mesélnétek valamit, hogy milyen mellékhatásokat avagy semmit nem tapasztaltatok?
Figyelt kérdés
Nem kérhetem, de aki akarja, leírhatja, hogy milyen vakcinával történt.2021. márc. 5. 22:10
1/29 anonim válasza:
Mondd, a tizenháromezer-ötszázhuszonhét ilyen kérdés a témában, amit minden bizonnyal fel is dobott neked, nem elég?
2/29 anonim válasza:
Ha kéred akkor is csak az írja le, aki akarja...
Engem Pfizer/BioNTech vakcinával oltottak januárban. Az első alkalommal nyomásérzékeny volt az oltás helye. A második után inkább az enyhe általános gyulladásos tünetek domináltak másnap (hőemelkedés, fáradtság stb.).
A kollégák is hasonlókról számoltak be.
3/29 anonim válasza:
Szüleimet Sinopharmmal oltották, semmi mellékhatás nem volt.
4/29 lencsefőzelék válasza:
Kristi Simmonds és társai szívesen mesélnek róla neked:
6/29 anonim válasza:
Anyukam csutortokon kapott Sinopharmot.
Semmi mellekhatas. Este fajt a feje, hogy ez most a front vagy a vakcina...
7/29 anonim válasza:
Itt nem lehet normális véleményt megírni, mert törlik. Csak a gyógyszerügynökök véleményét láthatod.
8/29 anonim válasza:
#9: Ez egy beoltott válasza volt.
9/29 anonim válasza:
Én már többször is válaszoltam ilyen kérdésre, de mivel leírtam a valós tényeket, amik sajnos igazak, csak lepontozást kaptam, meg azt hogy hazudok. No akkor nem fogok többet semmit mondani, higgyétek el csak azt amit a média állít, hogy nincs semmilyen mellékhatás.
10/29 anonim válasza:
Elhinném, de a média sajna nem állít ilyet:DD
Borzasztó ez a világ. Le lehet írni szabadon, hogy nem lehet szabadon véleményt nyilvánítani? Szörnyű. Elnyomnak, segítség, elnyomnak:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!