Gynophilus hüvelytabletta használat során milyen mellékhatásokat tapasztaltatok?
Figyelt kérdés
2020. okt. 8. 13:32
2/16 A kérdező kommentje:
Folytonos vizelési inger.
2020. okt. 8. 13:54
3/16 anonim válasza:
Nem ettől van. Amit tapasztalsz húgyúti fertőzés lehet, de ha 24 órán belül elmúlik, akkor csak megfáztál.
4/16 anonim válasza:
Fuu, ez mar a jo sokadik kerdesed ezzel kapcsolatban itt, az elmult par nap alatt :D Menj orvoshoz, mert amiket tapasztalsz, az nem okes. Maganban tudnak fogadni sok helyen gyakorlatilag masnap.
5/16 A kérdező kommentje:
A második kérdésem. Sajnálom ha ennyire zavar.
1. Nem tudok mikor orvoshoz menni mert hetvégén nincs. Hétköznap meg dolgozom. Szabim nincs. És a járvány miatt bejutni sem lehet csak úgy. Meg elegem is van már az orvoshoz járásból.
2. Magánorvos alaphangon 25 ezer. Miből?
2020. okt. 8. 16:07
6/16 anonim válasza:
Emiatt felesleges is nőgyógyászhoz menni, felhívod a háziorvosod, felír gyógyszert, a patikában kiváltott. 0 Ft, 10 perc elintézni.
7/16 A kérdező kommentje:
Ezen már túl vagyunk 1 hónapja. De újra kezdődött.
2020. okt. 8. 16:33
9/16 anonim válasza:
Nekem sem tett jot, ujra elojott tole a gomba. Eloszor nem tudtam, mi tortent. A masodik alkalommal megtanultam, h ezt nem hasznalom tobbet.
10/16 A kérdező kommentje:
Nekem nem gombám van hanem non stop járok a wcre. Urológushoz nem tudok menni a járvány miatt. :/
2020. okt. 8. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!