Inkább elkapnátok a covidot vagy beoltatnátok magatokat ellene a megfelelő immunitás megszerzéséért?
Figyelt kérdés
2021. márc. 1. 16:45
11/12 anonim válasza:
#9-es, én orvosként tudnék jó történeteket mesélni.
De legyen egynek elég unokabátyám, aki egy teljesen egészséges, jó kondíciójú, egészségesen élő és rendszeresen sportoló 40 éveskén bekerült 1,5 hónappal ezelőtt hozzánk. Az első 3 napban alig voltak tünetei, de két oldali tüdőgyulladása volt és 92%-t szaturált oxigén nélkül. Majd a 4. napon romlani kezdett az állapota, pár méter alatt, amíg kiért mosdóba, a szaturációja leesett 83-ra (ugye normálisan 95-100%-nak örülünk). Magasfokú oxigénterápia mellett is magas légzésszáma volt, rettenetesen félt, hogy meddig romlik az állapota. Szerencsére nem került lélegezetetőgépre, azonban a tüdején úgy néz ki, maradnak hegesedések.
12/12 anonim válasza:
Inkább a virus. Már el kaptam. Igaz piszkosul meg kínzott, de túl eltük. Bár akkor azt hittem nem élem túl, de még akkor is ugy gondoltam inkább ez mint az oltás. Szerencsére nem kötelező, mindenki maga dönti el. Ugy vagyok vele, ha már 1x le küzdötte a szervezetem akkor talán nem hagy cserben másodszor sem. Vigyázzatok magatokra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!