A tömeges oltásnál mi lesz a helyzet az átesettekkel?
Szerintem alapvetően így kellene lennie.
Kivéve ha ez nem magáról a vírustól szól hanem valami teljesen más rémálom bevezetéséről és megvalósításáról akkor viszont nem.
Már volt szó erről decemberben is a digitális "magyar vakcinaútlevél" bemutatása kapcsán.
Akkor azt mondták, hogy egy ellenanyag vérvizsgálat eredménye is megegyezik majd a beadott vakcinával.
Nekem ezzel az egész útlevelesdivel csak az a problémám, hogy egy sor embert önhibáján kívül kizárna. Hogy csak a legfontosabbakat említsem: terhes vagy a közeljövőben babát vállaló nők, 18 éven aluliak. Most komolyan ki akarnák őket zárni minden olyan eseményről ahova a "133 bátor magyar" úgy gondolja, hogy csak vakcinaútlevéllel lehet majd menni? Mozi, színház, hotel, fiatalabbaknak szánt rendezvények. A külföldi utazást direkt nem írtam.
Ezeket csak azért írtam, mert a decemberi bejelentés kapcsán nem volt szó olyanokról akik nem kaphatják meg az oltást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!