Inkább elkapnátok a covidot vagy beoltatnátok magatokat ellene a megfelelő immunitás megszerzéséért?
Figyelt kérdés
2021. márc. 1. 16:45
A kérdező szavazást indított:
Elkapnám
Oltás
Egyéb vélemény (fejtsd ki lent)
22 szavazat
1/12 A kérdező kommentje:
Nyilván ez nem feltétlenül választás kérdésére, a kérdésem inkább elméleti síkú
2021. márc. 1. 16:46
2/12 anonim válasza:
Nem szeretem az oltásokat, de még mindig jobb mint ha elkapnám. Nem is a betegség zavar, hanem a szövődményei.
3/12 A kérdező kommentje:
2es megértem. Meg sajnos nem lehet tudni, kinél milyen tüneteket, szövődményeket okoz. Sok ismerősöm elkapta már, vannak, akiknél pici megfázásként jött ki, mások kórházba is kerültek miatt. Nagyon lutri, ez a baj vele sajnos.
2021. márc. 1. 16:51
4/12 anonim válasza:
Az oltás erősebb immunválaszt vált ki, továbbá veszélytelen, legalábbis a vírus veszélyességéhez nem mérhető kockázata van még fiatalok esetén is.
Értem én, hogy az embernek lehet véleménye, de aki inkább elkapná, az egyszerűen buta.
5/12 anonim válasza:
1. nyugati oltás
2. önkéntes karantén (amennyire lehet)
99. keleti oltás
100. megfertőződés
6/12 anonim válasza:
Én már elkaptam egyszer, és rossz volt. Nem szeretném még egyszer. Ha sorra kerülök, beoltatom magamat.
(Amúgy elkapni a covidot amúgy sem jó stratégia az immunitás megszerzéséért. Valaki pár hét után már nem védett. Oltás után sokkal több antitest termelődik általában, úgyhogy valószínűleg tovább is véd.)
7/12 anonim válasza:
Szerintem ott a köztes verzió is, hogy el sem kapod meg be sem kell oltatnod magad.
8/12 A kérdező kommentje:
7-es, és szerinted sosem kapnad el, ha nem oltatod be magad? Nem provokatív kérdés, érdekel, hogy mit gondolsz, van olyan aki egyszerűen nem tudja elkapni?
2021. márc. 1. 17:12
9/12 anonim válasza:
Megmondom az őszintét, hogy igen erre gondoltam, hogy vannak emberek, akik soha nem kapják el és akkor minek oltassa be magát? Például anyukám elmúlt 60 éves, de ő soha nem volt náthás meg influenzás az élete alatt lázas se volt soha. Én meg kb. 15 éve voltam utoljára ilyen influenzás , amikor elkapott rendesen engem. Mellesleg a családunkban már mindenki volt közel pozitív koronás emberrel és egyikőnk sem kapta el. Húgom például több napon kersztül dolgozott a koronás kolléganőjével, mire kiderült, hogy az... egy kocsiban utaztak órákat egy légtérben dolgoztak stb. Szóval igen én erre értettem a dolgot, hogy vannak emberek, akik nem tudják elkapni.
10/12 anonim válasza:
#4: Milyen alapon minősítesz másokat csak azért mert más a véleménye? Ja persze, te mindenkinél okosabb vagy és csak te tudod a tutit. Fő a szerénység.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!