Oltásba meghalt e már valaki?
"...collecting information about adverse events (possible side effects or health problems) that occur after vaccination...."
Ezt most bemásoltam a google fordítóba. Még ebből a fordításra tök alkalmatlan, mondatszerkezeteket értelmezni nem képes stb. program által végrehajtott fordításból is egyértelműen megérthető a lényeg.
"... információk gyűjtése az oltás után bekövetkező nemkívánatos eseményekről (lehetséges mellékhatások vagy egészségügyi problémák) ..."
De köszönöm! Köszönöm, hogy újra és újra igazolod amit mondtam az intelligenciádról és a szövegértésedről!
Kíváncsi lennék (ha nyilvántartanának egyáltalán ilyen adatokat), hányan haltak meg pont azután, hogy sárga pizsamában feküdtek le aludni! Biztos tekintélyes szám jönne ki. Akkor a sárga pizsama is veszélyes!
Aki esetleg nem értené: nem az a fontos, hány haláleset történt az oltás beadása után, hanem, hogy ebből hány lehetett összefüggésben az oltással!
Valószínűleg senki nem kételkedik abban, hogy az idősotthonokban mindig is magas volt a halálozási arány. Most szinte minden ott lakót beoltottak. Persze, hogy meghalnak páran közülük!
Van egy vicc: ha félsz, hogy bomba lesz a repülőn, amin utazni akarsz, vigyél magaddal egyet, mert annak valószínűsége, hogy KÉT bomba legyen egy repülőn, szinte nulla. (Valójában semmi összefüggés nincs a kettő között.)
Amúgy én egy csomó oltottat ismerek, mivel kórházban dolgozom, és kellemetlen 1-2 napos rosszulétektől eltekintve semmi egyéb negatív hatásról nem tudok. Igaz, ebből elég sok volt, és érdekes módon inkább a fiatalokat érintette. De halál, az nem volt. Elhallgatás pedig szóba sem jöhet: nem kell magyarázni, hogy elég feltűnő lenne, ha valaki kollégája egyszer csak nem jönne be dolgozni, és soha többet nem hallanának róla!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!