Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Oltásba meghalt e már valaki?

Oltásba meghalt e már valaki?

Figyelt kérdés
Azért kérdem mert a mamám és sokan mások is be szeretnék oltatni magukat a vírus ellen. De nem tudjuk milyen szövődményei vannak vagy lehetnek. Akinek van ismerőse aki meghalt az oltásba leirná? Köszönöm.

2021. febr. 10. 20:02
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
38%

Te ne boríts ki b+, h nem érted, amit írtam! Nekem írod, h nem gondolkodom. Ott van feketén fehéren, h meghalt aznap v másnap az oltás után. Ilyen hitetlen, okoskodó faxok miatt tartunk itt, mint amilyen te is vagy.

Oltasd be magad te is, aztán mész ahova mész utána

2021. febr. 11. 22:33
 32/44 anonim ***** válasza:
70%

LOL:D

Én azt látom, bármily meglepő. El is mondtam, hogy ez miért tökéletesen érdektelen, csak nem értetted meg. Kein Problem, h mindenki rögtön felfogná dolgokat, nem lennénk emberek.:)

2021. febr. 11. 23:44
 33/44 anonim ***** válasza:
26%

"A VAERS pedig nem az oltások miatt meghaltakat rögzíti, hanem a beoltottak mindenféle betegségadatait..."

Szánalmat ébresztesz csupán ezzel a kínlódásoddal hidd el.

VAERS: The Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) is a national vaccine safety surveillance program run by CDC and the Food and Drug Administration (FDA). VAERS serves as an early warning system to detect possible safety issues with U.S. vaccines by collecting information about adverse events (possible side effects or health problems) that occur after vaccination....

:D

2021. febr. 12. 09:41
 34/44 anonim ***** válasza:
26%

:DDDD

És beidézi azt, ami épp azt támasztja alá, amit én mondok::DD

Hát kész vagyok:D

Te tudsz angolul, bakker? Olvasd már el...:D

Sok lett a ":D", de ezen most tényleg röhögnöm kellett:D

2021. febr. 12. 09:57
 35/44 anonim ***** válasza:
39%

De hogy lásd, milyen segítőkész vagyok:

"...collecting information about adverse events (possible side effects or health problems) that occur after vaccination...."

:P Ezt azért nem olyan nehéz értelmezni. Mindenféle oltás utáni lehetséges betegségadatot rögzít. Vili?:D

2021. febr. 12. 10:02
 36/44 anonim ***** válasza:
21%

34, 35

Izzadsz nagyon de ez érthető. A valóságot a te elképzeléseidhez hajlítani valóban egy fáradtságos művelet!! :D

2021. febr. 12. 10:16
 37/44 anonim ***** válasza:
26%
Marhára izzadok, miközben kint -8 fok van és kiderült, hogy a "vitapartnerem" nem tud angolul, és nem is érti a saját maga általidézett angol szöveget:DD
2021. febr. 12. 10:29
 38/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat jöhetnek még ha úgy van vagy meg tudtok valamit. Ehhez a kérdéshez írjátok le kérlek a tapasztalataitokat. Én nem oltatok ezek és több más okból sem. De ha úgyvan a rokoni baráti ismerőseim köre nagy része akar és bizonytalanok. Tőlem kérnék tanácsot aztán meg nem is érdekli őket hát ő bajuk ha oltatnak.
2021. febr. 13. 14:17
 39/44 anonim ***** válasza:
0%

Az angol adatok a brit kormány jelentéséből ami összegzi a MHRA Yellow Card Scheme adatait jan. 24-ig:

[link]

49 472 jelentett reakciót a Pfizer vakcinára és 21 032 reakciót az Astrazeneca vakcinára. Mindkét vakcina esetében ez azt jelenti, hogy 333 ember közül 1-nek lesz mellékhatása ami legrosszabb esetben halálozás is lehet. Ugye milyen furcsa, hogy nálunk meg semmi? Vajon nyomon követi egyáltalán a Fidesz kormány mi történik a beoltottakkal? A valódi számok amúgy meg biztosan magasabbak itt és az amerikai vaers-be jelentetteken felül hiszen sok esetet soha senki nem jelent be ezekbe a rendszerbe!

2021. febr. 13. 19:50
 40/44 anonim ***** válasza:
Csak egy kérés: nyugtass meg, hogy azóta megértetted, mit is jelent az általad idézett szöveg.
2021. febr. 13. 20:26
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!