Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért érvelnek a járványtagadó...

Miért érvelnek a járványtagadók a korlátozások logikátlanságaival, mintha azokkal mindenki egyetértene?

Figyelt kérdés

80%-ot kap egy ilyen:

"Nem érted, hogy nyunyókás, focimeccset kerülő vírusban hívők, akik szerint akkor találkozol kevesebb emberrel, ha leszűkítjük a vásárlási időt, és akik szerint a lottózó fontosabb, mint az evés, annak nem hiszünk!!!!!!!!!!!"

Azért mert a kormány alkalmatlan a kormányzásra, és csak a lopáshoz ért, az emberek még nem értenek egyet a korlátozások hülyeségeivel. Ilyen helyzetben nem a kiskapukat kell keresni, hanem felelősségteljesen viselkedni. Az ilyen focimeccsen szotyolátköpködő stílust meg meg se említsük.

2021. febr. 6. 13:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
73%

Jaj kérdező, létszám korlátozásról nem hallottál még, hogy ne legyen tömeg? Nem kötelező beengedni 2-300 embert egy plázába, 100 ember is elegendő lenne, ha valóban egy pestis méretű járvány lenne. Boltba se kötelező 150-200 ember, 50 ember is elegendő lenne.

De tudom, de vakon követsz mindent, amit a kormány mond. Ugye be is oltatod magad? :D

2021. febr. 6. 21:24
 12/19 A kérdező kommentje:
Nem, mivel félek az 5G-től.
2021. febr. 6. 22:57
 13/19 anonim ***** válasza:
66%
A járványpártiak miért érvelnek a lezárás ellen. :)
2021. febr. 7. 07:26
 14/19 A kérdező kommentje:
Hogy elterjedjen :)
2021. febr. 7. 21:53
 15/19 everlight ***** válasza:
75%
Ha tényleg lenne járvány már a fél emberiség meghalt volna
2021. febr. 8. 00:10
 16/19 anonim ***** válasza:
63%
Kérdező, miért te akarod megmondani másnak, hogy mit csináljon? Miért gondolod, hogy te mindenkinél okosabb vagy? Miirt hiszel a politikusoknak, amikor azok folyamatosan csak hazudnak, lopnak, és átvernek minket? Miért nem varratod magadra a maszkot, ha ennyire félsz? Miért mástól várod el, hogy korlátozza magát, és nem te teszel meg mindent annak érdekében, hogy ne kapd el a vírust (hordhatnál jobb maszkot, maradhatnál többet otthon, stb.)? Miért degradálod azokat, akik gondolkodnak és észreveszik az ellentmondásokat? És még sorolhatnám a kérdéseket.
2021. febr. 8. 08:37
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Mivel tobben vagyunk akik szerint ertelmetlen ez az egesz.. zarjon be akkor minden. Minek plaza meg bolt? Lehet rendelni tescobol meg barhonnan. Egy bkv sokkal retkesebb mint egy fertotlenitett terem. Akk az minek jar? Lehet, bringazni setalni. Ennyi erovel minden megoldhato. Engem nem izgat ha ezek bezarnak. De etterembe dolgoztam es kb minden nap terembe jartam.. inkabb szavazas kelett vna minthogy rankkenysteritik ezeket.. full diktatura
2021. febr. 8. 21:06
 18/19 anonim ***** válasza:
A buszon, villamoson rendszeresen tömeg van, ott ezek szerint nincs vírus. Este, fél 9-kor nem mehetek ki maszkban az utcára, mert akkor már terjed a vírus, akkor is, ha egyedül vagyok. Kíváncsi vagyok ebben hol találsz logikát.
2021. febr. 27. 17:54
 19/19 anonim ***** válasza:
Foci meccsen sem terjed. Sem tömegközlekedésben. Érdekes egy valami
2021. febr. 27. 18:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!