Miért oltatnád be magad a koronavírus elleni vakcinával?
Az emberek 98,7%-a még nem kapta el, annak ellenére hogy orrba szájba tesztelgetnek.
A lakosság 99,9%-a túlélte, úgy hogy egy éve itt van velünk a vírus, és például itt nálunk Mo.-on akinek valaha volt pozitív covid tesztje, ő később akármiben is halt meg, a koronás halottak táborát erősítette.
Tehát én megértem, ha valaki fél és úgy látja majd ez az oltóanyag megvédi őt.
Csak kérdezem hogy nem furcsa, hogy ilyen számadatok mellett mégis mi ad okot rá, hogy ennyiféle vakcinát készítsenek, és mindenáron oltanának befele mindenkit? Elgondolkodtatok már ezen?
Te beoltatnád-e magad?
Érdekes, hogy minket, vírus szkeptikusokat és maszkot nem viselőket tartanak önzőnek a vírusimádó, hivatásos rettegők. De a napokban kérdezte meg tőlem az egyik, hogy miért hisztériázok én a vendéglátó egységek, az edzőtermek és szállodák zárva tartása miatt, miért ágálok, hogy emberek, családok százezrei mennek tönkre, mikor az én megélhetésem nincs veszélyben? Majd a mai napon szintén egy nem önző, hivatásos rettegő kérdezte meg, hogy mit zavar engem, hogy az oltás milyen veszélyekkel jár, mikor én meg sem kaphatom?
A legszomorúbb, hogy egyik sem érzi hogy az ő félelmeik miatt (vagyis önzőségük miatt) alakult ki többek között ez az esztelen hiszti a vírus körül. Egyik sem érzi át, a sok tönkrement élet nyomorúságát. De az önzők mi vagyunk...
Nem baz nem azért alakult ki a félelem a virustól
Hanem azért mert ez veszélyes virus
Meghalt 11 ezer ember és te még mindig nem fogod fel?
Tudod mit jelent az hogy világjárvány?
Van neked eszed?
Igen, ti vagytok. Ti mind, amiatt, amit hisztek. Én csak a saját nevemben tudok nyilatkozni, biztos, hogy az ebben a témában észszerűen viselkedő emberek között vannak ugyanúgy önző emberek bizonyos szempontokból.
De nem, ha nem akarjuk, hogy több tízezer ember meghaljon, hogy mi szabadabban élhessünk, akkor nem vagyunk önzők, sőt, épp ellenkezőleg.
Értem én, Héliosz, hogy jól esik neked széttrollkodni a kategóriát,
de attól még marha káros vagy.
Ja, te is meg fogsz halni egyszer, csak nem mindegy, hogy mikor...
Mondjuk ha az eü ellátás összeomlott volna korlátozások nélkül,
(és ez holtbiztos, hogy megtörtént volna, decemberben közel voltunk hozzá, még így is!) akkor lehet, hogy sok korodbeli számára ez az időpont nagyon közel jött volna...
7
Ne légy már ilyen hülye. Ha valóban meg akarták volna állítani a járványt akkor meg lehetett volna 3-4 hónap totális karanténnal. Már rég a múlté lenne a dolog. De nem volt ilyen szándék. Minden országban fél-intézkedéseket vezettek be, megtiltották az embereknek az étterembe járást ahová talán hetente járnak, megtiltották a moziba járást ahová talán havonta járnak, megtiltották a nyaralást ahová talán évente járnak de a munkát nem tiltották meg, ahova minden nap bemegy az ember és gyakran több 10 vagy 100 kollégával érintkezik. Közben a repterek sem zártak be sehol, ugyanúgy hordozták a vírust egyik országból a másikba.
Ezek bugyuta látszatintézkedések voltak, sosem a járvány megállítása volt a cél, mert az néhany hónap igazi korlátozással lehetséges lett volna, hanem már az első perctől a vakcinázás volt a cél! Emiatt a hanyagság miatt meg 2-4 év korlátozásokra számíthatunk. Kapják be!
Egyik hisztizik a korlátozások miatt, amik nélkül tízezrek haltak volna meg, másik azért hisztizik, mert nem hagyták éhen halni az embereket azzal, hogy nem jutnak hozzá semmihez, mert nem dolgoznak... :D
Kész vagyok. :DD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!