Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Két napja 39 fokos a lázam....

Két napja 39 fokos a lázam. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Az orvosom 38 és 39 között gyógyszert se ír, azt mondta, csillapítani se kell. Ezt a fiszem-f@szom újhullámos elvet vallja, azért ez régen nem így volt.

Így szépen magamra maradtam, de már nagyon rosszul vagyok. Minden nap eléri a 39-et, de van, amikor visszaesik 38.7-re, és akkor már mehetek a pics@ba.

Iszom a neocitránt, de semmi, nagyon rosszul vagyok.

ma 13:45
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
Csinálj magadnak hűtőfürdőt, vegyél be lázcsillapítót. Nem kell felíratni.
ma 13:48
 2/9 anonim ***** válasza:
15%
Jelentsd fel az orvost !
ma 13:52
 3/9 anonim ***** válasza:
78%
38 ALATT nem kell csillapítani. FELETTE igen, pláne, ha napokig tart. Lázcsillapító van vény nélküli is (paracetamol és ibuprofen is, ezeket kombinálni is lehet, ha kimaxolod a napi adagját az egyiknek). Ha gyógyszerrel sem megy le, menj orvoshoz! (Lehetőség szerint egy másikhoz)
ma 13:55
 4/9 anonim ***** válasza:

Azért a 39 napokig nem gyenge, ezt már le kell nyomni, mert kiszív.

Én is a hűtő fürdőt javaslom, meg valami vény nélküli cuccot, a háziorvosodnak meg mond, hogy 41 fokot mértél.

ma 14:04
 5/9 anonim ***** válasza:
37%

A paracetamol májkárosító, de igyátok nyugodtan.

Én gyulladáscsökkentő vagy izzasztó teát innék.

Kamilla, zsálya, bodza, hársfa jó lehet.

És sok folyadék, langyos víz is mellé! (ne legyen hideg)

És pihenés!

ma 14:30
 6/9 anonim ***** válasza:
37%

Sokkal ősibb módszer hogy hagyjuk, hadd dolgozzon.

Biztos láttál olyan régi filmeket ahol forogtak az ágyban.

Ez ilyen.

ma 14:32
 7/9 anonim ***** válasza:
#5: napok óta 39 fokos láznál a gyógytea már kevés az üdvösséghez. Nem attól károsodik a máj, ha ilyenkor beveszel két tablettát, hanem, ha rendszeresen szeded. Azt senki nem javasolta soha, hogy minden köhintésre be kell szedni egy levéllel.
ma 14:40
 8/9 anonim ***** válasza:
A langyos lábfürdő , menta tea - mentás gyógycukor tonic facsart citromlé lehúzza .
ma 14:58
 9/9 anonim válasza:

Hidegvizes borogatás a homlokodra, csuklódra is segíthet.

Nem tudom lehet e mév kapni nekem régen a coldrex tabletta vált be. Veny nélkül kapható volt.

ma 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!