Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Vér a szekletben 6 eves fiamnak?

Vér a szekletben 6 eves fiamnak?

Figyelt kérdés

3orakor mentem a gyerekemert az oviba szoltak hogy 2x ment a hasa. Itthol mar 2x ment a hasa...alatettem egy pelenkat mert nem ert ki idoben a wc-re. Levettem rola a pelenkat szerintetek az ver benne?

[link]

ma 18:21
 1/5 anonim ***** válasza:

Én a helyedben tovább figyelném, egyértelműen nem mondanám, hogy az.

De ha az is, és ilyen friss rózsaszínesnek/pirosnak látod, először végiggondolnám, hogy evett e valamit, ami piros. (Tipikus példa a cékla, bogyós gyümölcsök) Ha nem, akkor pedig lehet, hogy az erőlködéstől megsérült a nyálkahártya a végbélnyílás közelében belülről.

Ha lesz több olyan széklet, amiben vér vélsz felfedezni, mindenképp rákérdeznék a háziorvosnál, hogy mi a tennivaló ilyenkor.

ma 18:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem rakjál el mintát belőle és vizsgàltasd be ,laborba.

Elèggè olyan nyàkosnak tűnik .

Nem gluténèrzèkeny?

Mindenképpen gasztroenterológust kérdeznèk meg

ma 18:30
 3/5 A kérdező kommentje:
Gulyasleves volt ma az oviban fánkal.
ma 18:35
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem glutenerzekeny.
ma 18:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Ratettem vissza egy pelust figyelem a "kakit"
ma 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!