Napi 1000 NE D3 vitamin (vitaminbol) eleg a szervezetnek az egeszseges mukodeshez ?
12k ?
Uristen, nincs bajod tole?
Én nem tudom pontosan, hogy mi az igazság. Egyesek ezt mondanak, mások mást. Laikusként nehéz eligazodni. Józan paraszti ésszel inkább azt a tábort követem, akik maguk is ennyit szednek évek óta és tudom róluk, hogy nagyrészt elkerülik őket a betegségek. Nehéz okosnak lenni.
Ugye 2012-ben (8 éve) emelték fel hivatalosan a napi ajánlott adagot 200 NE-ről (kétszázról) 2000 (kétezerre). Viszont már előtte is sokan voltak, akik a hivatalos adagnál sokkal többet szedtek. Már akkor is több helyen lehetett kapni 5-10000 kiszerelésben. Akik 2012 előtt 2000 NE-t szedtek (ami a most ajánlott), azokat is sokan szörnyülködve nézték :)
Állítólag egy kiadós napozás ennek sokszorosát termeli a szervezetben.
#10 Olvasd el a leírását, folsav nincs benne, mert nem szívódik fel a legtöbb embernél, illetve problémákat okozhat.
#9 Orvosi felügyelet nem szükséges se a K, se a D vitaminnál, azonban ha valaki vér alvadásgátlót szed, akkor ne szedjen K vitamint.
De ennek a leirasnak lehet hinni ?
Ez tul szep hogy igaz legyen, plane ilyen olcson..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!