Napi 1000 NE D3 vitamin (vitaminbol) eleg a szervezetnek az egeszseges mukodeshez ?
Figyelt kérdés
Vagy keves ?2021. jan. 31. 09:54
1/22 anonim válasza:
én ugy tudom a 3000NE a maximális.én régebben, azt a pici barnás dobozosat szedtem de azt csak receptre írják fel.
2/22 A kérdező kommentje:
Annyi a maximalis, de vitaminbol eleg az 1000 NE naponta, ha rendszeresen szedem ?
2021. jan. 31. 10:01
3/22 anonim válasza:
Nem, 2000-4000 Ne-t nyugodtan lehet szedni, de kell mellé még K-vitamint is szedni közben, ez fontos!
4/22 anonim válasza:
Tehát keress egy olyan terméket, amiben egyszerre van K+D vitamin.
5/22 anonim válasza:
Attól függ, hogy szinten tartás vagy a hiány pótlása a cél. Nekem orvos írja fel, néha napi 6000NE-t, néha meg csak 3000-et kell szednem attól függően, mennyire sikerült feltöltekeznem vitaminnal nyáron.
7/22 A kérdező kommentje:
Tudtok olyan vitamint mondani, amiben van eleg D + K ? Lehet multivitamin is.
2021. jan. 31. 10:09
8/22 anonim válasza:
9/22 anonim válasza:
A k vitamin és a d3 vitamin kombinációt érdemes orvosi felügyelet mellett szedi, a kettő együtt nem szedhető össze vissza, főleg nagy adagban.
10/22 A kérdező kommentje:
Ez a GAL vitamin magyar ?
L-metilfolatot tartalmaz vagy sima folatot ?
Ugye nincs benne semmilyen folsav ?
2021. jan. 31. 10:20
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!