Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Milyen érdekes, arra hogy...

Milyen érdekes, arra hogy "covid oltás tünetek" nem dob ko egyetlen 1 kérdést sem? Hmm

Figyelt kérdés
2021. jan. 29. 06:29
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
29%
Nem tudhatod hogy lesz hosszú távú káros hatása, innentől kezdve okoskodás.
2021. jan. 29. 10:14
 12/39 anonim ***** válasza:
72%

Honnan tudod hogy nem tudja? :D

Egyébként még mindig vélemény amit leírt :)

2021. jan. 29. 10:27
 13/39 A kérdező kommentje:

Az ő véleménye hogy talán lesz később mellékhatása.

Most te szétoffolni akarod a kérdést amúgy? Fizetett szétoffoló :)

2021. jan. 29. 10:30
 14/39 anonim ***** válasza:
30%

Válaszoltam a kérdésedre.

Onnan tudom hogy nem tudja hogy nem tudhatja. Nézz már körül Facebookon valamelyik kommentszekcioba. Csupa hozzaerto emberek hadakoznak az oltás ellen, ugye?

2021. jan. 29. 10:58
 15/39 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem nem az a cél, hogy tünetek, mellékhatások jelentkezzenek azonnal, mert akkor a kutya se regizne oltásra. Itt valami alattomosabban fog megvalósulni, ha lesz...
2021. jan. 29. 11:10
 16/39 anonim ***** válasza:
58%
Nekem csak egy ismerősömet oltották be, ő fél órával az oltás után intenzívre került, mert majdnem megfulladt és az egész testét vörhelyes kiütések borították. Valószínűleg allergiás reakció lehetett, holott előtte sosem volt allergás. Az oltástól viszont az lett.
2021. jan. 29. 12:55
 17/39 anonim ***** válasza:
66%
Sokaknál van, de sokaknál nincs. Viszont az, hogy egy-két év múlva milyen következménye lesz, azt nem fogjuk megtudni, mert akkor már mindenki elfelejti az oltást és nem lehet majd tudni, hogy mi lesz az oltástól és az a tünet akkor is lett volna-e nála, ha nem oltatja be magát.
2021. jan. 29. 12:57
 18/39 anonim ***** válasza:
61%
Azért kíváncsi lennék hogy azok akik ennyire meg vannak győződve arról hogy abban a kis oltasban valami nagyon káros dolog van vajon mennyi és milyen gyógyszereket esznek meg egy évben. Miért nem féltek attól ami egy fájdalomcsillapítóaban van? Vagy egy antibiotikumban?
2021. jan. 29. 13:09
 19/39 anonim ***** válasza:
85%
"vajon mennyi és milyen gyógyszereket esznek meg egy évben" - én pl. semennyit :) Nincs is rá szükségem, nem szoktam beteg lenni, nagy ritkán egy enyhe fejfájást pedig lazán elviselek.
2021. jan. 29. 13:15
 20/39 anonim ***** válasza:
67%
Nekem viszont migrenem szokott lenni amitől még azután is hányok mikor már semmi nincs a gyomromban. Nem beszélve az iszonyú erős fájdalomrol. Szóval én veszem be rögtön a gyógyszert ha megerzem hogy kezd fájni, mert ha később veszem be már nem hat. Főleg ha kihanyom. Szóval én miért feljek az oltastol ha (sajnos kényszerből) állandóan nyelem a gyógyszereket. Vagy nézzük meg pl a fogamzásgátlót. A pasik hány százalékat érdekli vajon hogy mit okoz a barátnője szervezetében? Nem sokat, mert így lehet tolni gumi és gyerek nélkül.
2021. jan. 29. 13:20
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!