Aki a koronavírus vakcinát azért nem adatja be magának, mert pl.: allergiás, gyermeket tervez, szoptat, akkor az hátrányos megkülönböztetés ha e miatt nem mehet mondjuk étterembe, nem utazhat külföldre?
De idézem ezt is, simán...
"Összességében a bizonyítékok azt mutatják, hogy az autizmus és a szellemi károsodások nem függnek össze a tiomerzál-tartalmú oltóanyagokkal. A szerzők azt is megjegyzik, hogy azok az epidemiológiai vizsgálatok, amelyek összefüggést feltételeztek, jelentős hiányosságokat mutattak a vizsgálat megtervezését, valamint a levont következtetések érvényességét tekintve."
Mégis kivonták a legtöbből!
Szerinted a feltételezett gondok miatt! Szerintem csak szimplán fájt az igazság!
Hát valami alapján csak feltételezték!
...és ha ők feltételezték a gondokat, akkor nekem is jogom van ennek nyomán feltételezni! Ennyi!
Már megint az önfejű belemagyarázás.
Ezredszer ismétlem, állj le. Kezeltesd a hypochondriádat meg a paranoiádat, ne itt reklámozd.
Nézd, azért csak sutyiba vonták ki, mert szerintük is káros lehet.
Viszont, hogy ez ne fájjon sokba, nagyon sokba, a kártérítési perek miatt, elintézték egy mondattal, hogy 'nem káros de kivontuk'...
Jogom van ezt gondolni! Nem kell egyetérteni!
"Jogom van ezt gondolni!"
Leírtam. Lexarom, mit hiszel. De ne reklámozd. Elég egy hülye, nem kell terjeszteni.
Személyeskedsz érvek helyett!
De reklámozom!
Ezen az oldalon mindenki 'reklámozza' a saját véleményét ha eddig ez nem volt világos!
Engem ez nem zavar!
#72 De jó neked!
Én is csináltatni fogok antitest tesztet! Remélem átestem és nem kell oltatnom!
Ahha. És ez mire bizonyíték?
Hogy máshol is dúl a hülyeség?
Azt tudtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!