Aki a koronavírus vakcinát azért nem adatja be magának, mert pl.: allergiás, gyermeket tervez, szoptat, akkor az hátrányos megkülönböztetés ha e miatt nem mehet mondjuk étterembe, nem utazhat külföldre?
Igenis az oltás nem írtja ki a vírust!
"A vírus azonban nem fog eltűnni, velünk marad, vagyis meg kell tanulni együtt élni vele"
"Ez pedig azt jelenti, hogy a fertőzést többször is el lehet kapni, vagyis a vakcinát várhatóan azoknak is többször be kell majd adni, akik már átestek a fertőzésen"
ÁLLJ.MÁR.LE.
Faxságot terjesztesz.
És a pontozás alapján sokan elég hülyék és megeszik.
Csak hátrány származik abból, amit művelsz.
ÁLLJ.MÁR.LE.
De, ez sem szól az oltás ellen!
Ismétlem, én is az oltástól remélem, hogy csökken az esetszám és a súlyos megbetegedések!
Akkor miért magyarázod félre a cikkeket és keltesz alaptalan kétségeket a vakcinával szemben?
Az összes állításodról leírtam, hogy miért nem igaz és hogy nem azt mondja a cikk, amit te itt állítasz.
És csak nyomod tovább.
Megvezeted a hülyéket és nem fognak oltatni.
Állj le.
A kétségek nem alaptalanok...
Nagyon is megalapozottak!
Az orvosok között is vannak szép számmal olyanok, akiknek kétségeik vannak!
"Génbázisú oltóanyagok:
Hátrányuk azonban az, hogy eddig egy DNS- vagy RNS-vakcinát sem engedélyeztek emberi használatra, tehát a hosszú távú adatok hiányoznak."
Hagyd kérdező... Itt sok válaszoló a Pfizer alkalmazottja, vagy a kormány lobbistája.
Falus Ferenc, a volt tisztifőorvos nyilatkozta, hogy az oltás ellenére el lehet kapni a vírust, és terjeszteni is lehet.
Az oltás csak a súlyos megbetegedéstől véd.
Mégis meghazudtolják szemrebbenés nélkül!!
Jó, hagyom.
Ezt próbáltam elmagyarázni de szerintem direkt nem érti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!