Vakcina rettegők, akik szerint félni kell a 10-15 éves mellékhatásoktól, erre mit mondotok?
1. Mint már régen kiderült, az mRNS technológia már korábban is HASZNÁLVA LETT.
2. Nem egy teljesen úgy vakcinát fejlesztettek, hanem a már meglévőket ALAKÍTOTTÁK ÁT. (mivel már ez előtt is létezett koronavírus ugyebár, csak nem ez a mutációja)
3. Az mRNS vakcinának NEM LEHETNEK HOSSZÚTÁVÚ MELLÉKHATÁSAI, mivel egy-másfél éven belül kiürül a szervezetből.
+1. Több ezer egyetemista megkapta a vakcinát, és NINCSEN SEMMI BAJUK.
Ennek tetejében mi az érvetek rá, hogy miért nem kéne beadatnotok a vakcinát? Mi az érvetek rá, hogy miért engedhetitek meg magatoknak, hogy ölbe tett kézzel hagyjátok, ahogy tönkre mennek családok?
Csak értelmes választ kérek, HIVATALOS SZERVEK OLDALÁNAK LINKJÉVEL ahol leírják ezt vagy pedig PhD-vel rendelkező embereket akik leírják ezt!!! Nem Gödényféle kamu orvosokra és Origora meg Indexre gondolok!
Még mindig nem vélemény és felfogás kérdése. Alapvető információzavarok vannak itt megint:
- az oltottak nem kapják el, csak lehetséges hogy képesek fertőzni, legujabb adatok szerint, ez egyre kevésbé valószínű
- senki nem mondta hogy el fog tűnni, csak visszaszorul, kezelhetővé válik
- amíg a tüskeprotein nem mutálódik, addig a védőoltás is működik, és ugyebár a vírusnak nem ezen része mutálódott
- ha szükséges lenne természetesen újraoltatnám magam, szerencsére én már megkaptam
“ Megfenyegettek engem körülbelül öten, köztük valaki privát üzenetet is küldve, hogy felfogják gyújtani a házamat, és még azt is kihangsúlyozták, hogy a családomra. És égjenek el a családom, meg én is, mert én ezt érdemlem. Ezek után én nem fogok ebben a témában normális megnyilatkozni itt. ”
Engem egyszer megfenyegetett 5 szőke lány, ezért utálom az összes szőke lányt, és soha nem fogok normálisan beszélgetni szőke lányokkal.
Mi van akkor ha beletesznek valamit meg a vakcinaba ami nem urul ki, hanem az evek alatt karositja annyira a szervezeted hogy tonkremegy a majad, vesed, szivbeteg leszel, tudobeteg.
Hogy bizonyitod be hogy a vakcina miatt van?
Azt mar tudjuk hogy a media nem fog errol beszelni tehat nem fogod tudni ha mas oltott ember is hasonlo cipoben jar. Amint posztolsz valamit errol , mar torli is a fb es utanad meg jonnek a rendorok hogy remhirt keltesz es uszitod az embereket.
Miert jo az neked ha en beadatom? Nem te szenveded el a fajdalmakat amit a vakcinabol eredo esetleges betegsegek altal szenvedek el.
A fold tul van nepesedve es ez jo modszer nekik hogy csokkentsek a populaciaot. A kinaiak meg jot rohognek a markukban.
Az emberek 99%a tuleli. Az az 1% nem nagy veszteseg. Tobb embert vesztunk el azzal hogy elvesszuk a munkajat, vallalkozasat, szabadsagat.
Nem tudsz elmenni ma mar korhazba ha nem vagy covidos, a haziorvos is telefonon keresztul diagnosztizal teged. Aztan ha meghalsz pl agyhartya gyulladasban akkor beregisztralnak a csalad tudta nelkul covidos halottkent.
“ itt senki nem erőltet semmit”
Dehogyisnem. Nem tudom megszámolni, hányan akarták már ezen az oldalon lenyomni a torkomon a véleményüket, hogy adassam be a vakcinát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!