Vakcina rettegők, akik szerint félni kell a 10-15 éves mellékhatásoktól, erre mit mondotok?
1. Mint már régen kiderült, az mRNS technológia már korábban is HASZNÁLVA LETT.
2. Nem egy teljesen úgy vakcinát fejlesztettek, hanem a már meglévőket ALAKÍTOTTÁK ÁT. (mivel már ez előtt is létezett koronavírus ugyebár, csak nem ez a mutációja)
3. Az mRNS vakcinának NEM LEHETNEK HOSSZÚTÁVÚ MELLÉKHATÁSAI, mivel egy-másfél éven belül kiürül a szervezetből.
+1. Több ezer egyetemista megkapta a vakcinát, és NINCSEN SEMMI BAJUK.
Ennek tetejében mi az érvetek rá, hogy miért nem kéne beadatnotok a vakcinát? Mi az érvetek rá, hogy miért engedhetitek meg magatoknak, hogy ölbe tett kézzel hagyjátok, ahogy tönkre mennek családok?
Csak értelmes választ kérek, HIVATALOS SZERVEK OLDALÁNAK LINKJÉVEL ahol leírják ezt vagy pedig PhD-vel rendelkező embereket akik leírják ezt!!! Nem Gödényféle kamu orvosokra és Origora meg Indexre gondolok!
Az a vicc, hogy a legtöbben itt név nélkül írnak (köztük én is) és már kaptam olyan privátot egy hozzászólásra, amit egyébként nem is én írtam, de nem gáz...én írtam az #51-es hozzászólást, az volt az első, azóta írtam egy párat és én vagyok, aki októberben átesett a fertőzésen, mégsem a saját hozzászólásommal kapcsolatban kaptam privátot, hanem valami nagyon okos és értelmes emberke teljesen más hozzászólását másolta be, mert ő azt gondolta, azt is én írtam és még jobb, hogy jobban tudja helyettem, mint én magam, mivel nem képes elhinni, hogy azt nem én írtam, amit bemásolt...szóval ennek sok értelme nincs.
Aki beadatja, beadatja, aki nem, az nem. Ez van, ezt kell szeretni!
“az egész világon halnak meg emberek és kerűlnek korházba emiatt.”
*kerülnek
Akik meghalnak vagy kórházba kerülnek, nagyrészt idősek és más alapbetegséggel is küzdenek. Nem haltak meg többen amióta van a korona, mint a korábbi években. Az emberek nagy része enyhe tünetekkel átvészeli. Nézd meg egy pestis járvány mekkora pusztítást végzett, és hasonlítsd össze a Coviddal. Dohányzásban, éhezésben bármi másban többen meghalnak mint Covidban. Ezektől miért nem pánikoltok?
Ezek miatt mondom hogy nagyobb a felhajtás mint a tényleges veszély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!