Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Vakcina rettegők, akik szerint...

Vakcina rettegők, akik szerint félni kell a 10-15 éves mellékhatásoktól, erre mit mondotok?

Figyelt kérdés

1. Mint már régen kiderült, az mRNS technológia már korábban is HASZNÁLVA LETT.

2. Nem egy teljesen úgy vakcinát fejlesztettek, hanem a már meglévőket ALAKÍTOTTÁK ÁT. (mivel már ez előtt is létezett koronavírus ugyebár, csak nem ez a mutációja)

3. Az mRNS vakcinának NEM LEHETNEK HOSSZÚTÁVÚ MELLÉKHATÁSAI, mivel egy-másfél éven belül kiürül a szervezetből.

+1. Több ezer egyetemista megkapta a vakcinát, és NINCSEN SEMMI BAJUK.

Ennek tetejében mi az érvetek rá, hogy miért nem kéne beadatnotok a vakcinát? Mi az érvetek rá, hogy miért engedhetitek meg magatoknak, hogy ölbe tett kézzel hagyjátok, ahogy tönkre mennek családok?

Csak értelmes választ kérek, HIVATALOS SZERVEK OLDALÁNAK LINKJÉVEL ahol leírják ezt vagy pedig PhD-vel rendelkező embereket akik leírják ezt!!! Nem Gödényféle kamu orvosokra és Origora meg Indexre gondolok!

2021. jan. 22. 22:51
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
 181/289 A kérdező kommentje:
Ez tényleg egy kamuorvos. Nekem egy igazi mondta, hogy a vírus fertőz még akkor is, ha megkaptad az oltást.
2021. jan. 29. 03:52
 182/289 anonim ***** válasza:
34%

#180 Áldoki!

Zagyvaságokat írsz, tényleg remélem, h nem vagy doki mert én inkább mennék a sámánhoz mint hozzád! De még tobzoskát vagy denevért is hamarabb ennék!

A linkedet meg nem nyitom meg, hátha vírusos! 😆

2021. jan. 29. 04:15
 183/289 anonim ***** válasza:
28%

Látom kérdező, 8 perc kellet a fiókváltáshoz! Várhattál volna reggelig!

Amúgy a két személyiséged tud egymásról?🤔

2021. jan. 29. 04:17
 184/289 A kérdező kommentje:
Vicces vagy 183, roppant sok értelme lenne magamra cáfolnom... Ha meg igazat adnék neki, akkor azért lennék én is ő, nem...? Nálatok tényleg valami nem okés... :(
2021. jan. 29. 04:25
 185/289 anonim ***** válasza:
52%
Kackackukac
2021. jan. 29. 09:57
 186/289 A kérdező kommentje:
Köszönjük a hasznos választ. Tudom, szerintetek a vakcina egy kukac és belemászik a vállatokba és belemegy az agyatokba és megeszi a nemlétező agysejtjeiteket, igen. És közben az állam megakar minket ölni a vakcinával ezért még chippet is tesznek mellé de egyébként a chipp sem értem minek kell mert úgyis ott a zötgé hálózat amivel csak simán lekérik a bekukacozott emberek adatait. És egyébként nagyon jövedelmező lenne egy gyógyszergyárnak hogy legyárt egy rossz vakcinát, és utána soha többet nem lesz bevétele, mivel a rossz vakcina miatt senki nem fog tőlük vásárolni. Ez egy nagyon jó üzlet lenne nekik, nagyon jól beleláttok. A virológusoknak és a gyógyszerészeknek még nagyobb üzlet lenne, megírnak egy rossz vakcina receptet és mindenkit kinyírnak vele (mert véletlen sem az emberekből van munkájuk ugyebár), így pedig soha többet nem lesz munkájuk nekik se de hát nagyon megéri nekik mindenképpen ez, ez teljesen meg van vizsgálva minden aspektusból. És igen ha piacra kerül egy rossz vakcina még véletlen sem tudja egy másik cég bevizsgálni mert bizony a világ összes gyógyszergyártó cége meg van kenve de literálisan az összes ezért az összes kiakar minket nyírni mert már unják a munkájukat ezért gyorsan kaszálnak egyet az utolsó üzletből. Kincs ami nincs ugyebár ez a pénz amit megfognak kaparintani ezek az emberek abból hogy beadják nekünk a rossz vakcinát. Roppant jövedelmező lesz nekik, hogy még több állami temetést kell tartaniuk és még kevesebb aktívan dolgozó ember lesz.
2021. jan. 29. 10:05
 187/289 A kérdező kommentje:
Bár egyébként hozzáteszem hogy a halálunkból semmit nem tudnak leakasztani ezért nyilván azért éri meg neki mert az állam pénzeli, és a sok állam közül is egy darab, méghozzá a csóró fidesz. A virológusokkal együtt lovagoltatják a bekukacozott luxi prostikat a vakcinajachton.
2021. jan. 29. 10:08
 188/289 anonim ***** válasza:
83%

Ne higgyetek egy orvosnak se. Nekem sem.

Sőt, soha ne menjetek orvoshoz, fölösleges. Megoldjátok otthon, és az internetről.

Kérdező, mint kiderült alteregód vagyok. Jó tudni róla. Ahogy arról is, hogy más orvos más nyilatkozott. Fogorvos volt talán? Én nem az vagyok!

Nem baj, sok sikert nektek!

2021. jan. 29. 10:13
 189/289 A kérdező kommentje:
188: Nem, az ELTE egyik Phd-s hallgatója volt, aki a magyar vakcinafejlesztési részen dolgozik. Úgy hogy kíváncsi vagyok hogy hogyan is nem áll össze a kép, ha nem vagy kamuorvos :))
2021. jan. 29. 10:18
 190/289 anonim ***** válasza:
24%
Én hallgatok az orvosomra aki igazi orvos.
2021. jan. 29. 10:23
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!