Vakcina rettegők, akik szerint félni kell a 10-15 éves mellékhatásoktól, erre mit mondotok?
1. Mint már régen kiderült, az mRNS technológia már korábban is HASZNÁLVA LETT.
2. Nem egy teljesen úgy vakcinát fejlesztettek, hanem a már meglévőket ALAKÍTOTTÁK ÁT. (mivel már ez előtt is létezett koronavírus ugyebár, csak nem ez a mutációja)
3. Az mRNS vakcinának NEM LEHETNEK HOSSZÚTÁVÚ MELLÉKHATÁSAI, mivel egy-másfél éven belül kiürül a szervezetből.
+1. Több ezer egyetemista megkapta a vakcinát, és NINCSEN SEMMI BAJUK.
Ennek tetejében mi az érvetek rá, hogy miért nem kéne beadatnotok a vakcinát? Mi az érvetek rá, hogy miért engedhetitek meg magatoknak, hogy ölbe tett kézzel hagyjátok, ahogy tönkre mennek családok?
Csak értelmes választ kérek, HIVATALOS SZERVEK OLDALÁNAK LINKJÉVEL ahol leírják ezt vagy pedig PhD-vel rendelkező embereket akik leírják ezt!!! Nem Gödényféle kamu orvosokra és Origora meg Indexre gondolok!
Nagyszerű. Akkor kérdezd meg tőle, hogy egy belgyógyász, hepatológus, infektológus mivel foglalkozik.
Valamint javaslom tanulni még neki egy kicsit. (Sokat)
1989-2015 között Szent Lászlóban. Ha járt arrafelé, akkor az a szőke.
Kérdező! Ismétlem a kérdésed és alatta lévő állításaid megdőltek!!!
A Pharmaindex oldala elég hivatalos? Tessék!
Bármilyen ellenvetés ezek után csak bohóckodás!
Áldoki! Reagálj erre, úgyis karantènban vagy, ráérsz! Légyszi!
Nem vagyok oltásellenes de engem egyelőre nem győztek meg az oltás biztonságosságáról!
"Génbázisú oltóanyagok:
Hátrányuk azonban az, hogy eddig egy DNS- vagy RNS-vakcinát sem engedélyeztek emberi használatra, tehát a hosszú távú adatok hiányoznak."
Na, megszültünk!
Nem embereken...
Ettől még lehet, jó, én ezt nem tudom, épp ezért inkább csak figyelem a történéseket.
Sajnos sokszor megesik, hogy kivonnak a forgalomból évek múlva gyógyszereket, mert az alatt kiderülnek a mellékhatások. Ilyen pl. az összes kinolon tartalmú antibiotikum vagy a ciprofloxacin hatóanyagú gyógyszerek.
Bár az mRNS ezektől teljen eltérő és új technológia - én sejtszinten idegenkedem...
A lélegeztetőgépet is tolták orrba-szájba szó szerint, most meg egyre több doki látja a valóságból, hogy nem ok!
Érdemes elolvasni!
Pedig Dr. Novák Hunor nagyon is oltáspárti, meg 'gödényellenes' és 'gömbölyűföldhívő' de a tapasztalatok láttán legalább nem dugja homokba a fejét...
Állatok=emberek? 🤔
Nem hinném...azt írtad embereken tesztelték, most hogy maradjunk annyiban, állatokon. Mindkét faj élőlény, de nem ugyanaz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!