Félek, hogy vérvételen nem steril tűt használtak, lehetséges?
Figyelt kérdés
Az NNK-ban voltam szűrésen és nagyon fájt a vérvétel. Hetekig be is volt vérezve. 2 hét múlva tüneteim lettek. Félek, hogy a tűt előttem már használták valakin.2021. jan. 22. 02:29
31/33 anonim válasza:
Hibázni könnyű! Mondjuk én simán elképzelem, hogy tévedésből mégegyszer használják. Valószínű, hogy nem használták fel újra pont nálad. De tegyük fel, hogy igen. Mi bajod lenne tőle? Elégé lúzer lennél, ha PONT NÁLAD újra felhasználják a tűt amit PONT egy hepatitiszes, kezeletlen HIV-es betegnél használtak.
Szóval azt akarom mondani, ha esetleg fel is használták újra akkor nem fertőződsz meg semmivel.
De nem használták fel újra!
Üdv
32/33 A kérdező kommentje:
pedig már majdnem megnyugodtam haha
2021. jan. 23. 15:39
33/33 Sssaszem válasza:
Kedves Kérdező! Fekete nadalytő mire jó?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!