Félek, hogy vérvételen nem steril tűt használtak, lehetséges?
Figyelt kérdés
Az NNK-ban voltam szűrésen és nagyon fájt a vérvétel. Hetekig be is volt vérezve. 2 hét múlva tüneteim lettek. Félek, hogy a tűt előttem már használták valakin.2021. jan. 22. 02:29
21/33 A kérdező kommentje:
Bocsánat, nem láttam, hogy írtad.
2021. jan. 22. 20:37
22/33 anonim válasza:
Semmi baj, remélem kicsit megnyugodtal. :)
23/33 A kérdező kommentje:
Igen, megnyugodtam. Én azt hittem, hogy semmilyen indikátor nincs a nővér számára, ami biztosítja neki, illetve megmutatja neki, hogy a tű steril.
Azt hittem, hogy nagyon egyszerű egy tűt véletlenül újrahasználni.
2021. jan. 22. 21:04
24/33 anonim válasza:
Hal'istennek túl van biztosítva. Király, örülök, ha sikerült megnyugtatni.
Egyébként a fajdalom sokszor hangulat kérdése. Egyik kollégám világ életében fajdalommentesen szúrt engem, viszont egyszer egy stresszel teli napon ugyanúgy O szúrt, a stressztol annyira be voltam feszülve, hogy irtozatosan fájt a vérvétel.
Mindent jól csinált, vastagok a venaim stb mégis fájt, annyira rossz napom volt.
Szóval ez a fájdalom nagyon sok mindentől is függ.
25/33 A kérdező kommentje:
Egyébként lehet hülyeség, de nekem mindig csak bal kart szúrnak, viszont most megkértem, hogy jobb karból csinálja, mert egy másik betegség miatt egy másik laborban pár héttel korábban a bal karomból vettek vért. Ezért kértem meg, hogy inkább a jobb karomból vegyünk.
2021. jan. 22. 21:19
26/33 anonim válasza:
Az is lehet, van akinek az egyik karja érzékenyebb, mint a másik. Nekem a balbol veszik az esetek 95%-ban, ha jobb, az mindig jobban fáj 😅
27/33 A kérdező kommentje:
igen, nekem is ez van. Igyekszem megnyugodni.
2021. jan. 22. 21:26
28/33 anonim válasza:
Egyébként lehet már ajánlották, de ilyenkor a fekete nadalyto krém nagyon hasznos. Azzal kell kenegetni a vérvétel környékét.
29/33 anonim válasza:
Szimplán az volt a baj, ahogy írtad: Nem szorítottad le. Ha tudod, hogy nem tudod leszorítani, mert éppen vezetsz vagy sietned kell, akkor lehet kérni, hogy leragasszák.
30/33 A kérdező kommentje:
leragasztották, csak ahogy ráhúztam a polóm ujját rögtön le is jött, haha
2021. jan. 22. 22:08
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!