Félek, hogy vérvételen nem steril tűt használtak, lehetséges?
Kizárt dolog.
Azért fájhat, mert rosszul szúrták vagy érzékenyebb a bőröd. Lila pedig azért, mert 5-10 percig rá kellett volna szorítani a gézdarabot.
Biztos, hogy ott nem fertőztek meg.
Az összes tű egyszerhasznalatos, mindegyik steril és nagyon szigorú minőségellenőrzésen mennek keresztül.
A használt tű + egyből a ledoboba megy, egy eü dolgozó sem hülye, hogy abba belenyuljon.
+ Az egyszer használatos tűk nagyon olcsóak, na azon senki nem fog spórolni.
Igen, az biztos, hogy nem szorítottam rá elégge. Igazából kb. egyáltalán.
A vérvételnél (ahogy láttam) minden be volt tartva. A karomat lefertőtlenítette, kesztyű volt rajta stb stb. De sajnos a tünetek és a vérvétel közbeni erős fájdalom miatt megfordult a fejemben, hogy véletlenül nem volt steril a tű: véletlenül mondjuk a vesetálba rakta vissza, ahelyett, hogy a veszèlyes hulladèk tàrolóba.
Nem dokumentálják vérvétel esetén.
Gyogyszergyartasnal dokumentálják egyedül (legalábbis ahol eddig voltam) ilyen például a plazmaferezis. Ilyenkor szigorúan LOT szám alapján dokumentalasra kerül, mivel gyogyszer készül a plazmabol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!