Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Szerintetek mi történik, ha...

Szerintetek mi történik, ha valaki a 2 covid oltás között fertőződik meg?

Figyelt kérdés

Ugye az immunitáshoz 2 oltás kell, 21 nap különbséggel, és csak azután alakul ki a védettség, ha valaki másodikat is megkapta.

No de mi van akkor, ha mondjuk engem beoltanak az elsővel, és rá 2 napra pedig megfertőződök? Enyhébb lefolyású lehet a betegség, vagy esetleg súlyosabb? Illetve akkor mi lesz a 2. oltással, betegen is beadják, vagy újra kell kezdeni? Erről még semmit sem hallottam eddig, pedig szerintem cseppet sem mellékes.

Szerintetek mi fognak, mit kellene tenni ilyen esetben? Hisz könnyen előfordulhat bárkivel...

(Kérlek, hogy az oltásellenes, vírustagadó, "chipet ültetnek belénk", politizálós, stb. agyament válaszokat mellőzzétek, mert ezeket jelenteni fogom. Normálisan feltett kérdésekre normális válaszokat várok. Még ha nem is vagy eü-s de van kulturált, épkézláb véleményed, azt nyugodtan írd le. Köszönöm!)

2021. jan. 7. 10:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Valószínű, azért, mert ez igen ritka dolog, és idáig még nem nagyon figyeltek meg ilyet.

Most majd az angoloknál, ha csak az 1. adagot adják be az oltásból, akkor lesz több ilyen is, és akkor majd kiderül.

2021. jan. 8. 16:24
 12/12 anonim ***** válasza:
Semmi nem történik.
2021. jan. 9. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!