Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Covid oltás hatékonysága?

Covid oltás hatékonysága?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Azért ide írom a kérdésem, mert bízom benned, hogy értelmes közösségben értelmes válaszokat kapok.

Kinek mi a véleménye a covid oltásról? Akár tényekkel alátámasztva.

2020. dec. 21. 13:46
1 2 3
 11/23 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
29%

Óóóó, én meg téged. Hangoztasd a vírusmániádat itt is, és ítéld el a másikat, amiért nyitott szemmel jár, és megkérdőjelezi a maszk hatékonyságát, többmillió emberrel egyetemben a világon, mikor minden tény a hatástalanságot igazolja; vagy megkérdőjelezi, hogy 8 után miért nem lehet együtt olyanokkal, akikkel addig igen.

Gondolom, valami aktivista lehetsz, akit nagyon jól fizetnek azért, hogy terjessze a hülyeséget szanaszét, és mindenkibe belekössön, akinek más a véleménye. Vagy Müller Cecília gyermeke lehetsz. Feltételezem továbbá, hogy a Királyság Terme az a hely, ahová minden szombaton ellátogatsz.

Szaladj, íratkozz fel a vakcinára, utána vegyél fel 87 maszkot egyszerre!

2020. dec. 21. 18:56
 12/23 anonim ***** válasza:
75%

Bizony, minden szóért fizetnek, egész éjszaka csak a zsét számolom.

A maszk hatásossága sokszorosan bizonyított tudományos TÉNY,

SEMMI nem szól ellene, ellenben szinte minden mellette.

De ezt elmondtuk ezer másik kérdésnél is, azt is, hogy miért,

minden ott hozott "érvedet" megcáfoltuk.

Mivel ezek után sem változtattál álláspontodon, nyugodt szívvel könyvellek el téged is a többi ezós/konteós mellé.

Megkérdőjelezni nem kell, hogy miért nem lehetsz együtt másokkal 8 után, de előtte igen, és miért nem mehetsz ki futni egyedül,

mert már megtette helyetted 9millió másik magyar. Ne keverjük a dilettáns, mindenből politikai hasznot húzni próbáló kormány hülye látszatintézkedéseit a tudományos módszertannal igazolt tényekkel.

Oksa?

2020. dec. 21. 19:44
 13/23 Wadmalac ***** válasza:
39%

"Wadmalac, valóban tömegeket öl ez a "gyilkos" vírus?"

Rajta, ne hidd el a statisztikákat, ha nem akarod, mert ugye gonosz állambácsik hazugságból élnek.

Nekem elég látni, ahogy a saját ismerősi környezetemben makkegészséges negyvenesek haltak meg benne meg, szintén nem haldokló krónikus betegek, hanem korukhoz képest egészséges ötvenesek-hetvenesek fekszenek élet-halál közt.

Több kollégám vészelte át, volt, aki könnyedén, volt, aki öt hetet feküdt otthon, saját állítása szerint pokoli állapotban.

Mondj egyetlen más okot az elmúlt évtizedekben hasonló eredménnyel.

Az a helyzet, hogy rengeteg ember nem képes felfogni a veszélyt, amíg nem a saját bőrén érzi.

Köztük te sem.

Kíváncsi lennék, hogy hogyan reagálna a nép, ha a vírust elkapók az utcán esnének össze ájultan.

Akár még ha ezen kívül nem is lenne komolyabb következménye, már attól, hogy látható az eredmény, úgy foschna a nép, hogy ki se dugnák az orrukat otthonról.

"Nem vagyok konteós"

Dehogynem. Mert inkább hiszel a saját teóriádnak, mint minden külső infónak.

2020. dec. 22. 07:09
 14/23 anonim ***** válasza:
0%

Igazából akkor érzi mindenki a súlyát, amikor elveszíti hozzátartozóját

Én a 42 éves menyemet 19-én temettük el! 15 nap és végzett a covid...

Eddig is hittem, de már másképpen élem, fogom fel.

Ezzel fogunk élni, mint a nevünkkel. Nem hiszek az oltásban.Sajnos.

2020. dec. 22. 13:43
 15/23 anonim ***** válasza:
24%
A hivatalos adat szerint 60-90%-os hatékonyságot valószínűsítenek a vakcinának. A gond csak ott van, hogy maga a covid az emberek kétharmadán tünetmentesen megy át, és a maradék egyharmadnak a nagyrészében sem okoz komolyabb tüneteket. Ettől kezdve kb. szenteltvizet is olthatnának, mert annak is meglenne ez a hatékonysága, adódóan abból, hogy milyen magas azok aránya, akiknek amúgy sem okoz semmiféle problémát a covid.
2020. dec. 22. 16:21
 16/23 anonim ***** válasza:
42%
Előbb utóbb ugyis megtalálja a vírus azokat, akiket megbetegíthet vagy elvihet, de a többségen simán átmegy, ezért még ha veszélyes is egyesekre a vírus teljesen értelmetlenek a korlátozások, mert csak arra jók, hogy még tovább tartson ez a rémálom, még több ember menjen tönkre mentálisan, veszítse el a megélhetését és még hiteltelenebb legyen a politika.
2020. dec. 22. 16:25
 17/23 anonim ***** válasza:
63%

Ja. A szenteltvíz az emberek hány százalékában alakít ki immunitást bármi ellen, és milyen hatásmechanizmussal teszi ezt? Elárulhatnád.

Arról, hogy "a vakcina", nincs, különböző oltások vannak, nem is beszélek. Tehát 60-90%-kal hatásosabb a vakcina, mint a semmi.

Úgy látom te nagyon nem fogtad fel, hogy mit csinál egy oltás, pedig ez általános iskolás anyag. Érdekes.

Kifejezetten érdekelne, hogy az adott kórokozó ellen aktív immunitással rendelkező embereket milyen módon tudja elvinni a kórokozó?

Ahogy az is, hogy mit kezdenél egy összeomlott egészségüggyel?

Várom válaszodat:D

Ami nem fog jönni, legalábbis értelmes nem...

2020. dec. 22. 16:39
 18/23 anonim ***** válasza:
17%

Ha te eleve eldöntötted, hogy nem lesz értelmes a válasz, akkor minek erőltetni. Begyöpösödött vírushívő vagy, aki képtelen értelmes vitára.

De a válasz megvan, csak utána kellene nézni, amire gondolom szintén lusta vagy, hiszen minek is gondolkodni, ha úgyis megmondják mit gondolj.

Az egészségügy mesterségesen és szándékosan omlasztották össze az idióta intézkedésekkel. Semmi gond nem lenne vele, ha nem lenne a hiszti.

Az egészséges szervezet pedig megbírkózik a vírussal, csakhogy most szándékosan tesznek minket beteggé a stresszeltetéssel, a pánikkal, a maszkkal, a túlzott fertőtlenítéssel és a többi idióta intézkedéssel.

De nekem semmi bajom azzal, hogy ha te beoltatod magad, csinálj amit akarsz, csak te se szólj bele abba, hogy mások mit akarnak.

2020. dec. 23. 10:49
 19/23 anonim ***** válasza:
21%

Ahogy gondoltam:DD

Persze a kérdéseimre nem adtál választ, viszont idehánytál egy adag

bizonyítatlan hülyeséget.

Én nem hinni szoktam a dolgokat, hanem tudni, veled ellentétben.

Tehát még egyszer: válaszolj a kérdéseimre, tényszerűen, bizonyítékokkal alátámasztottan. Persze egyszerűbb odaírni, hogy "nézz utána", mint bármi értelmeset leírni, hiszen te is tudod,

hogy pár áltudományos, ezós cikken kívül nem tudnál semmit linkelni, ami a téged "igazol", persze azok is mindenféle bizonyíték nélkül.

Amíg ezt nem teszed meg, maradsz a többi ezós hibbant között.

Hajrá!

2020. dec. 23. 11:16
 20/23 anonim ***** válasza:
78%

#15, a "hivatalos" az, hogy 90% alatt nem regisztrálnak hatóanyagot. Az semmi, az véletlenül eredményes anyag. Az a konkrét vakcína, amivel itt és szerte a világon oltani fognak, 94%-osan bizonyított hatóanyag. Amit mi nem tudunk, de az illetékesek igen, az az, hogy ahol nem indított el megfelelő immunválaszt, az miért volt. Illetékes szakértőként ehhez is hozzáférhetsz, laikusként nem.

A vírus konkrét tüneteinek pedig semmi köze a vakcina hatékonyságához, teát amit erről írtál valami zagyva, semmit sem jelentő szöveg. A vakcina egyetlen feladata, hogy beindítsa az immunválaszt. Nem a vakcina fog megvédeni a fertőzéstől, hanem a szervezetedben általa előidézett termelődő immunsejtek. Aminek hatékonyságához kell a te szervezeted állapota is.

2020. dec. 23. 17:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!