Covid oltás hatékonysága?
Sziasztok.
Azért ide írom a kérdésem, mert bízom benned, hogy értelmes közösségben értelmes válaszokat kapok.
Kinek mi a véleménye a covid oltásról? Akár tényekkel alátámasztva.
Igen, én is hallucináltam, amikor elolvastam a dokumentációkat, az összetételét, a klinikai tesztek eredményeit az egyik legígéretesebb vakcinával kapcsolatban. Véletlenül sem te vagy olyan iszonyat sötét, ketteske, hogy képtelen voltál megtalálni ugyanezt, ehelyett beburkolóztál az ezós társaiddal kitalált meséidbe.
És ha 1 helyett 3 évig készül, egyes, akkor is lehet ismeretlen mellékhatása, a te logikád szerint. Tehát?
Lényegtelen, hogy kinek mi a véleménye. Ott vannak a tanulmányok, azok tényeket közölnek.
Nem teljesen értem ám az általános logikát.
Pánikolunk az 5G ellen. Pánikolunk vakcina ellen. Pánikolunk modern orwelli Nagy Testvér ellen.
De ami tényszerűen itt van és tömegeket öl, a vírus ellen nem, sőt illik társaságban arról beszélni, hogy minek ez a felhajtás meg korlátozás, ez csak egy nátha meg a gonosz elit átverése.
Miért kell mindig fordítva ülni a lovon?
"dokumentációkat, az összetételét, a klinikai tesztek eredményeit"
Nem, ezós kolléga, ezt nem a média közli, hanem tudományos szaklapok.
Bizony, az alkoholnak, sőt, a vírusnak is vannak szervezetenként eltérő hatásai. Sőt, kb. mindennek. Biztos meglepődsz ezen, hiszen láthatóan kihagytad az általános és középiskolai biológia órákat.
De a hatásmechanizmus néhány esetleges, ritka kivételtől eltekintve
ugyanaz. Persze, bizonyos, ritka esetekben előfordulhat
valamilyen allergia, stb., de, mint mondtam, ez mindennel kapcsolatban így van.
Tehát ennek mi köze van a kérdéshez?
Pedig értsd #3. Erre van nevelve a társadalom. Már egy jól definiálható része.
A szakértő is ember. Van, aki akkor mond valamit, ha többszörösen meggyőződött az igazságartalmáról. Addig hümmög. A tömeg meg úgy veszi, lám, ő is fél. Nem fél. Más merészebb, bátrabban fogalmaz, találjon benne valaki némi bizonytalanságot, egyetlen másfajta tényt, jön a káromlás, hogy hazudik az ürge. Beleérző képesség a hallgatóságban nulla. Kiölték belőle, itt csak ellenség, gyűlölet van.
Van több és rendszeres előadás e témákról. Egyet említek. Ott elmondták, a hatóanyag mindben azonos, Régóta ismerik, a SARS ellen lett kifejlesztve. A gond inkább a "becsomagolás", amelyen múlik, miként jut a tetthelyre az anyag. Az is elhangzott, a klasszikus módszer elölt vírusokra tenni a hatóanyagot. ENNEK van mellékhatása, EZT kell vizsgálni évekig a hosszútávú hatásokat illetően. Itt jegyzem meg, a vakcínától sokkal többen félnek, mint a COVID-tól. Pedig az utóbbinak bizonyítottan lehet szövődménye, súlyos is, olyanokon is, akiken maga a fertőzés szinte észrevétlenül átment. De ilyen az emberi természet. Az emberi és nemcsak a magyar.
A nyugati gyártók (amelyek termékét valószínűleg az Unió el fogja fogadni) kivétel nélkül mesterségesen előállított hordozót (fehérjét) gyártanak, ez a sejtbe jutás után lebomlik, se azonnal se később nincs mellékhatása. Tudvalevő azonban, hogy az emberi szervezet sokféle, vannak olyanra allergiás személyek, ami szinte az egész emberiségnek természetes, nekik nem. Ezt külön lehet csak kezelni.
A tényleges gond nem ez. Hanem az oltási, kezelési körülmények. Magyarországon nem csökken, sőt növekszik a fertőzések száma. Magyarországon a súlyos elvonások, igazságtalanságok kényszerű és tényleges trehányságokat eredményeznek. Az oltóhelyeken is. Ha valamitől félni lehet, az nem az oltóanyag, hanem az oltási körülmények. Csak egy példa: valamelyik őrült az operatív törzsből 13 ezer oltóhelyről beszélt. Megnyugtatásképpen. Mikor felhördültek a szakértők, tovább bizonygatták. Mikor valaki lehiggadt és tételesen, számokkal elmagyarázta, miféle baromságokat hordanak össze, csönd lett, e témában azóta is. Az oltásban nem a vakcína veszélyes, hanem az, ha fertőzött tűt nyomnak az ember vérébe. Nem azért, mert ilyen bunkó az orvos, hanem mert ilyen feltételeket biztosítanak számára. Ezekről is lehet regényeket írni.
Lehet vírustagadónak lenni. Lehet rettegni a vakcínától. Csakhogy az ember nem ilyen! De ilyenné tehető! Itt erről van szó. Nem ítélem el a vírustagadók türelmetlenségét. Dilettáns kezelésnek az a vége. Tegyük hozzá: nemcsak nálunk, szerte a világban. Megértem a félelmet is. Következmény. Vannak helyek, ahol nem félnek. Nem azért mert bátrabbak vagy felelőtlenebbek. Azért mert normális, bizalomra építő vezetésük van. Kevés ilyen hely akad.
A vírusról nem tudunk annyit, amennyit kéne. Ennek kisebb része a dilettáns hozzáállás miatt van (ebben szerepel a gazdaság hibás kezelése is és nemcsak nálunk). Nagyobb része az újszerűsége miatt. Világjárványt az aktív réteg nem élt meg, az ilyen tapasztalatokat csak olvashatja. Az más, mint a személyes jelenlét. De annyit mindenképpen tudunk, hogy mit lehet tenni és mit nem. Csak nem hisszük el. E tekintetben kevés a többség ismerete. E tekintetben a meghatározó többség hite és cselekvése kell, hogy elsöprő erejű legyen a szemléletmód. Nem az.
És ezt miért nekem címezted, hetes?
Bocs, de nem sokat tudhatsz az eü-ről, ha komolyan azt hiszed, egy-egy szándékosan gyilkoló, vagy extrém dilettáns hülye eü. dolgozón, esetleg a körülmények szintén nagyon ritka összjátékán kívül
előfordulhat olyan ok, ami miatt fertőzött tűt nyomnának egy emberbe ma, Magyarországon.
Wadmalac, valóban tömegeket öl ez a "gyilkos" vírus? A majdnem 8 milliárdból az 1,7 millió nekem nem tűnik tömegnek. Készíts róla ppt-ben egy diagramot, megmutatja, mennyire kevés is. A vakcinázás alatt azonban már többen is anafilaxiás sokkot kaptak, ennek ellenére tovább folytatják az oltást. Na, szerintem itt fordulunk meg azon a bizonyos lovon...
Oltassa magát amúgy, aki akarja, meg pánikoljon ettől a nyomorék vírustól, aki akar, de unalmas, hogy lassan egy éve már mást se hall/lát az ember, csak ezt a f*st. És egyszerűen kikerülni se tudod. Nem vagyok konteós, de lassan én is azt érzem, hogy ez nem is vírus, sokkal inkább pszichológiai hadviselés.
Óóóó, de, kilences, ismerünk téged.
Te vagy az, aki "a maszk nem hatásos, nem érdekelnek a tények,
ez van és kész", és más, hasonló alapokon trollkodtál szét rengeteg kérdést.
Ha valami az elsődleges halálozási okká lép elő rengeteg országban, akkor az a valami tömegeket öl...
Kifejthetnéd, hogy ha páran valamely összetevő nem tolerálása, rá való allergiája miatt sokkot kapnak, akkor a népesség túlnyomó, nem allergiás többsége miért is ne szerezhetne végre védettséget a vírus ellen, különös tekintettel a veszélyeztetettekre? Ezen logika alapján a mogyoró-feldolgozást se kéne folytatnunk?
De, az a helyzet, hogy te konteós vagy, mert megfelelsz a "konteóssá válás" követelményeinek, azaz a tények, bizonyítékok figyelmen kívül hagyásának, és azokkal egyértelműen szembemenve, bármely észérvre immunisan hiszel dolgokban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!