Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Aki átesett a covidon, milyen...

Aki átesett a covidon, milyen és mennyi ideig voltak utótünetei?

Figyelt kérdés

2020. dec. 14. 10:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%

Hol a tudományos érvetek? Sehol. Én viszont dr Kary Mullistól, a PCR feltalálójától IS linkeltem és alább is linkelek reális tudományos választ, és egy professzortól is linkeltem. Meg se nézte, aki olyan alacsony értelmi színten van, hogy csak fitymálni tud, de se gondolkodni, se meghallgatni, megnézni, amit vitatni szeretne...

Jó szándékból, felvilágosításképp közlöm az infókat ismét.

A VALÓSÁG:

Az összes vírus, gomba, baktérium mind a nélkülözhetetlen segítőink. AIDS vírust még sose mutattak ki, de ha volna, az is segítiené az élőlényeket. AMENNYIBEN vírusként volna detektálható. Vagy gombaként, vagy baktériumként volna.

Ez az igazság.

Evvel szemben félre van magyarázva a mikroba elmélet és fertőzés elmélet, Pasteur hazugságai óta (azaz a hivatalos álláspont hazugságokat és féligazságokat közöl évtizedek óta).

Az ADIS mesét

MAGA DR KARY MULLIS, a P.C.R. teszt kidolgozója

buktatta le,

itt a videón, amin ő maga nyilatkozik erről (előbb tessék megnézni, aztán reagálni, úgy korrekt) :

10. perc 20. másodperctől :

[link]

Itt pedig arról nyilatkozik dr Kary Mullis, hogy az általa feltalált PCR teszt NEM alkalmas semmiféle járvány, fertőzés tesztelésére, és betegséget SEM lehet megállapítani általa:

- Általában a fertőzések teszteléséről:

1. perc 53. másodperctől:

[link]

Mindig is meg volt az emberiség vezetve fertőzés témában, amióta Pastuer végighazudta életét.

Akár meg vannak egyesek sértődve és lepontoztak, akár nem.

Vagy szembenéztek az igazsággal, vagy továbbra is bábként rángat titeket a mindenkori hatalom... Segítségből mondom.

Egy kutató orvos professzor kutatóorvos linkjén ott a valódi tudományos fejtegetés, azt már linkeltem.

2020. dec. 21. 20:53
 12/12 anonim ***** válasza:
Utolsó, nekem nincs bajom az emberi butasággal, csak ne reklámozzák azt. Amúgy is, a sok professzor közül miért pont neki kéne hinnünk?
2020. dec. 22. 10:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!