Aki átesett a covidon, milyen és mennyi ideig voltak utótünetei?
Kovidon -és minden mikrobán- mindig mindenki átesik, egy napot nem élnénk mikrobák nélkül. Kivéve az egészségügyben olyan nagyon járatos Orbán Viktor vírustagadó szemében, aki szerint nincs mindenhol ott minden gomba, baktérium és vírus -pont ezért ő a vírustagadó-, ennél fogva szerinte létezik fertőzés ("a vírus átmegy majd oda, ahol még nincs ott, kivéve, ha megakadályozzuk" című téveszme).
Holott Pasteur tanaira épít a fertőzéselmélet, aki a halálos ágyán bevallotta, hogy hazudott egy életen át a kutatásaival.
A prof kutatóorvos kifejti, mi a valóság:
Továbbá:
Utotunetem nincs, 1 honapja estem at a covidon, enyhe lefolyassal, erzek vesztes, enyhe hoemelkedes azon kivul semmi komoly. Tobb kollegam atesett, volt akit nagyon megviselt (teljesen lebontotta, jarni nem tudott, lelegezteto stb cirkusz).
Egy kollegam arra lett figyelmes, hogy covid elott magas volt a koleszterin es acukra(cukorbeteg) covid utan normalizalodott a cukra es csokkent a koleszterin (orvosi leletek szerint). Nem allitom, hogy a covid miatt vagy a gyogyszerek miatt amiket kapott de erossen erdekesnek talaltam az o esetet, na meg az orvosok is ertetlenul alltak a dolog elott.
Négyes: akkor szerinted mivel mindenkin minden vírus átmegy, ezért mindenki HÍV vírussal IS fertőzött? Nagy baj lehet a fejedben!!!
Amúgy minden egyéb tipikus tünet elmúltával, négy hete köhögök. Nincs semmi extra a tüdő röntgenen, de köhögök...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!