Van okom félni a temetéstől?
azt hiszem ez nem kérdés.....
ne menj!
a férjed se menjen.
alapból én nem értem ezt az illik elmenni dolgot....
én pl egyik nagymamám temetésén sem voltam.
az egyik nagymamámnál éppen külföldön voltam (kinn dolgoztam) , és mondták a szüleim hogy ne menjek haza, a másik nagymamámnál meg én voltam a hülye, mert szerettem volna elkéretőzeni a melóhelyemről, de amikor a kolléganőmnek az volt a válasza , hogy és ki fog helyettesíteni, akkor azt mondtam hogy akkor nem kell...
Utána persze odajöttek, hogy nyugodtan menjek el stb , de végül nem mentem, igaz sértődöttségből nem szóltam hozzá senkihez egy hétig..
Most én ettől gonosz ember lennék?
Nem hinném...
Én azt gondolom, hogy ez is egy magánügy, és intim dolog.
Én azt mondom, hogy le lehet róni a kegyeletet otthon is akár azzal, hogy gyújtasz egy gyertyát és másnap vagy máskor amikor tudsz, akkor kimész a sírhoz és szépen ott is gyújtasz egy gyertyát és viszel ki virágot.
Hidd el nem ezen múlik...így meg főleg, hogy ráadásul ahogy írod, pont a vírus miatt hunyt el az illető...
Ha ezen a rokonság megsértődik, akkor az az ő szegénységi bizonyítványuk, de én azt gondolom, ha őszinték vagytok és elmondjátok, hogy ne haragudjanak , de féltek elmenni a temetésre, mert féltek a vírustól, akkor ezt nekik meg kell érteniük...
Arról nem is beszélve, hogy ugye ilyenkor kinn lenni végig a hidegben, az sem túl jó dolog ami az egészséget illeti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!