Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Lehet tényleg nem kell félni...

Lehet tényleg nem kell félni ettől a vírustól és túl van egy kicsit parázva?

Figyelt kérdés
Úgy érzem sokszor ez egy kicsit túl van hisztizve a társadalomban. Látványosan nem tud valami miatt előre törni, tényleg csak a nagyon időseket betegíti meg, akik főleg kórházban, idősek otthonában vannak. Eddig én nagyon féltem ettől a vírustól ki se tettem a lábamat, nagyon fertőtlenítettem mindent, de most már úgy érzem hogy simán kimehetek elmehetek nagymamához, barátokhoz, mert az emberek úgyse kapják el, akik nem öregek otthonában vannak
2020. ápr. 25. 13:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Nem ismerek olyan a környezetemben aki elkapta volna, sőt az ismerőseim sem. Pedig rengeteg helyen dolgoznak, elnek. Videk, Budapest. Nem tudom igazából.
2020. ápr. 25. 13:04
 2/11 anonim ***** válasza:
56%

"elmehetek nagymamához"

Persze, rá a legveszélyesebb, menjél csak.

"az emberek úgyse kapják el, akik nem öregek otthonában vannak"

Szerinted az a sok ember aki kórázban van mind öregek ottonában élt? Attól, hogy a halottak életkora 70-80 év körül van, még nem biztos, hogy az összes beteg idős, mivel róluk nincs részletes adat. De menjél csak ki nyugodtan, találkozz barátokkal, csak aztán ne csodálkozz, ha mégis elkapod most, amikor egyre több a fertőzött.

2020. ápr. 25. 13:11
 3/11 anonim ***** válasza:
70%

Nagyon-nagyon túl van cukkolva, éppen ezért is dühöngök az ostoba KÉNYSZERÍTŐZÉS miatt. Mert az az, semmi más.

Ha egy szabály mögé nem nézel, hogy miért van, valóban érdemes-e bevezetni, akkor az nem ér semmit. Csak pure zsarnokság.

2020. ápr. 25. 13:16
 4/11 A kérdező kommentje:

2. Igen fele majdnem az, szinte ott terjed. Csak a Pesti úti idősek otthona adta a fertőzöttek 13 százalékát és akkor még ott van az a sok kórház, kórházi alkalmazottak majdnem 15 százalékot tesznek ki...

Ez a cikk eléggé rá világított sok mindenre, félek hogy nagyon át lettem ba##va...

[link]

Szerintem lassan nagyobb esélye van annak hogy amíg nem látom nagymamám meghaljon valami másban (pl szíve úgyis beteg) minthogy elkapja a vírust azáltal hogy én beviszem neki

2020. ápr. 25. 13:17
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Mo-n azt se lehet tudni, hány fertőzött van, mert annyira alacsony a tesztek száma!
2020. ápr. 25. 13:23
 6/11 A kérdező kommentje:
5. Halottakból de főleg a kórházban ápoltak számából lehet következtetni
2020. ápr. 25. 13:40
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
#6 ha élő embereket se tesztelnek, én abban se bíznék, hogy a halottakat tesztelik. én nagyon örülök hogy leléptem Mo-ról, ebben a járványhelyzetben nem érezném ott biztonságban magam
2020. ápr. 25. 13:44
 8/11 anonim ***** válasza:
39%
Az ostobasag hasonloan veszelyes, igy esetedben dupla veszely van.
2020. ápr. 25. 16:14
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem csak az időseket betegíti meg, de nyilván nem túl nagy az esélye, hogy te emiatt kórházba kerülj (a nagymamáddal ellentétben), sőt, talán fel sem tűnne, ha elkapnád.
2020. ápr. 25. 17:25
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Túl van parázva: elhalasztották az olimpiát, az F1 se kezdte el futamait, a BL-ben se játszottak le egy meccset se, bezártak a színházak, üresek a szállodák, tengerjáró luxushajókat nem engedtek sokáig kikötni, és a Föld is lapos.
2020. ápr. 26. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!