Kell félni a Kínából rendelt csomagoktól?
Figyelt kérdés
Erről régebben volt szó hogy állítólag nem kell félni, pár napja rendeltem egy csomagot Kínából és megjött ma. Kicsit félek ettől a korona vírustól2020. ápr. 7. 13:54
1/10 anonim válasza:
Csak a lábadra ne ejtsd. Most már a kínaiak félnek az Európából érkező csomagoktól.
2/10 anonim válasza:
Nem kell félni, Európában/USA-ban már több a beteg mint Kínában. A vírus egyébként sem marad hetekig életképes amíg a csomag utazgat a világban. Ha nagyon félsz, akkor egy sima fertőtlenítős kendővel töröld át és kész.
3/10 anonim válasza:
Nekem kb 2 hete jött meg a kínai csomagom. Felbontottam, felhasználtam, semmi bajom. Pedig akár már idehaza is összeszedhetett valami kórságot.
4/10 anonim válasza:
Mosd le hypos vízzel és vagy szappannal. Ahogy a többi árut a tescoból hazahozva.
5/10 anonim válasza:
Nem, de ha félsz, fertőtlenítsd le. Ha nagyon gyorsan megérkezett, akkor az nem Kínából jött, hanem európai raktárból.
6/10 anonim válasza:
Nagy lutri az, hogy ki kapja el, ki meg nem. Komoly politikai vezetők, akikre vigyáztak, elkapták, sok egyszerűbb ember aki nem is nagyon tud vigyázni, meg nem kapja el.
7/10 anonim válasza:
Kínában már csak 1242 aktív eset van, a világ többi részén meg 990 ezer. De félj nyugodtan a kínai csomagtól.
8/10 anonim válasza:
A buborékos fóliát ne pukkantgasd :-)
10/10 anonim válasza:
Hamarosan lehet venni Mol Hygi-t
2 liter 4000 ft és 80% ethanolos.
Ez a legolcsóbb cucc jelenleg, szóval érdemes venni, fújós flakonba...aztán mehet a csomagokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!