Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Kell félni a Kínából rendelt...

Kell félni a Kínából rendelt csomagoktól?

Figyelt kérdés
Erről régebben volt szó hogy állítólag nem kell félni, pár napja rendeltem egy csomagot Kínából és megjött ma. Kicsit félek ettől a korona vírustól
2020. ápr. 7. 13:54
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak a lábadra ne ejtsd. Most már a kínaiak félnek az Európából érkező csomagoktól.
2020. ápr. 7. 13:59
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem kell félni, Európában/USA-ban már több a beteg mint Kínában. A vírus egyébként sem marad hetekig életképes amíg a csomag utazgat a világban. Ha nagyon félsz, akkor egy sima fertőtlenítős kendővel töröld át és kész.
2020. ápr. 7. 14:04
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem kb 2 hete jött meg a kínai csomagom. Felbontottam, felhasználtam, semmi bajom. Pedig akár már idehaza is összeszedhetett valami kórságot.
2020. ápr. 7. 14:05
 4/10 anonim ***** válasza:
Mosd le hypos vízzel és vagy szappannal. Ahogy a többi árut a tescoból hazahozva.
2020. ápr. 7. 14:05
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem, de ha félsz, fertőtlenítsd le. Ha nagyon gyorsan megérkezett, akkor az nem Kínából jött, hanem európai raktárból.
2020. ápr. 7. 14:06
 6/10 anonim ***** válasza:
Nagy lutri az, hogy ki kapja el, ki meg nem. Komoly politikai vezetők, akikre vigyáztak, elkapták, sok egyszerűbb ember aki nem is nagyon tud vigyázni, meg nem kapja el.
2020. ápr. 7. 14:08
 7/10 anonim ***** válasza:
Kínában már csak 1242 aktív eset van, a világ többi részén meg 990 ezer. De félj nyugodtan a kínai csomagtól.
2020. ápr. 7. 14:09
 8/10 anonim ***** válasza:
A buborékos fóliát ne pukkantgasd :-)
2020. ápr. 7. 14:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Tedd karanténba pár napra.
2020. ápr. 7. 14:25
 10/10 anonim ***** válasza:

Hamarosan lehet venni Mol Hygi-t

2 liter 4000 ft és 80% ethanolos.

Ez a legolcsóbb cucc jelenleg, szóval érdemes venni, fújós flakonba...aztán mehet a csomagokra.

2020. ápr. 7. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!