Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Félni kell, hogy elkaptam-e a...

Félni kell, hogy elkaptam-e a koronavírust vagy nem, ha külföldiek között voltam?

Figyelt kérdés

Debrecenben sok a külföldi diák, az egyik DEAC edző is néger. Nem mindenki megy nyáron haza az országukba.

Tegnap este pl. a muszlimok elhívtak egy imaközösségi gyülekezetbe este 9-re, ezt követően egy kis közös étkezés volt.

Van egy imaközösség de oda abba az imaközösségbe iszlámok és muszlimok járnak, istent imádják, én is tudom, hogy isten lézezik. Mivel van ismeretségi köröm a külföldi diákok között, tegnap elhívtak egy imaközösségbe, amit egy szakálas fiatalember tartott, de csak én voltam a magyar, négerek, muszlimok, iszlámok voltak, de rendesek. Hívők. Én is résztvettem az imaórán, utána egy közös vacsora volt, megkínáltak kajával, innivalóval és máskor is szeretettel várnak. Amúgy az a neve, hogy Iszlám-Magyar közösség, tehát szoktak menni oda más magyarok is. Nincs kiközösítve senki.

Viszont tegnap, hogy ott voltam, és én voltam csak a magyar, a többi 13 ember nem magyar volt és étkeztem, kezet fogtam velük, köztük voltam, kell-e félni, hogy elkaptam a koronavírust?

Ugyanis ami jelenleg megbetegedések vannak, azok külföldről lettek behurcolva.

2020. aug. 20. 18:39
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Ja és ez Debrecenben volt.
2020. aug. 20. 18:41
 2/12 anonim ***** válasza:
52%
Hát gratulálok
2020. aug. 20. 18:55
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Most reklámozni akarod ezt a helyet vagy mi?

Csak azért, mert külföldiek, nem betegek automatikusan, főleg, ha nem is utaztak haza.

2020. aug. 20. 18:59
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

szerinted csak a külföldiek fertőzöttek?

KOmolyan ! Az enberi butaság sokkal jobban árt mint a vírus.

2020. aug. 20. 19:02
 5/12 A kérdező kommentje:
Ezek itt voltak egész nyáron de ki tudja, ki milyen családtagjuk jött hozzájuk ide vendégségbe.
2020. aug. 20. 19:54
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Félni félhetsz, ha akarsz, de szemernyit sem változtat az esélyeken.
2020. aug. 20. 21:36
 7/12 anonim ***** válasza:
Ki nem szarja le a vírust.
2020. aug. 21. 12:33
 8/12 anonim ***** válasza:
Mit ettek a muszlimok és mikkel etettek meg téged?
2020. aug. 21. 14:11
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Tehát egy amolyan terroristakeltetőben paroláztál ezekkel a sötét népségekkel és a legnagyobb félelmed még ezek után a koronavírus? :-D
2020. aug. 22. 11:21
 10/12 A kérdező kommentje:
Ezek nem olyanok voltak, nem.azok akikre gondolsz. Ezek rendesek, ezek ide tanulni jönnek a Debreceni Egyetemre, ne forgasd másfelé a témát. Tudom mire gondolsz, de ezek nem olyanok. Istent imádják. Van ismerődöm és másnak is, és évek óta ismerjük egymást. Egyszer bement hozzájuk az imaházba egy nő, azt hitte az a panzió amit keres, erre az Iszlám pap tájékoztatta, hogy nem az és a telefonján gps-en megkereste, hogy merre menjen a nő és hol találja a szállót.
2020. aug. 22. 13:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!