Félni kell, hogy elkaptam-e a koronavírust vagy nem, ha külföldiek között voltam?
Debrecenben sok a külföldi diák, az egyik DEAC edző is néger. Nem mindenki megy nyáron haza az országukba.
Tegnap este pl. a muszlimok elhívtak egy imaközösségi gyülekezetbe este 9-re, ezt követően egy kis közös étkezés volt.
Van egy imaközösség de oda abba az imaközösségbe iszlámok és muszlimok járnak, istent imádják, én is tudom, hogy isten lézezik. Mivel van ismeretségi köröm a külföldi diákok között, tegnap elhívtak egy imaközösségbe, amit egy szakálas fiatalember tartott, de csak én voltam a magyar, négerek, muszlimok, iszlámok voltak, de rendesek. Hívők. Én is résztvettem az imaórán, utána egy közös vacsora volt, megkínáltak kajával, innivalóval és máskor is szeretettel várnak. Amúgy az a neve, hogy Iszlám-Magyar közösség, tehát szoktak menni oda más magyarok is. Nincs kiközösítve senki.
Viszont tegnap, hogy ott voltam, és én voltam csak a magyar, a többi 13 ember nem magyar volt és étkeztem, kezet fogtam velük, köztük voltam, kell-e félni, hogy elkaptam a koronavírust?
Ugyanis ami jelenleg megbetegedések vannak, azok külföldről lettek behurcolva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!