Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Fodrásznál mekkora esély van...

Fodrásznál mekkora esély van rá, hogy benyaljam a kovidot?

Figyelt kérdés
Rövid hajam van, amit két-három hetente kellene nyírni és már szörnyen néz ki, de gyakran megyek a szüleimhez, meg kisgyermekem is van, nem szívesen tennem ki őket a betegségnek.

2020. nov. 25. 12:52
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
68%
Én azóta nem járok fodrászhoz mióta kötelező a maszk. Egyébként valószínűleg túl vagyok a COVID-on, bár PCR tesztre esélyem sem volt hiába fizetek havi több százezret adóra és járulékra. Annyira meg nem izgatott a dolog, hogy elmenjek magán úton 2 hetes időpontfoglalasra.
2020. nov. 25. 16:26
 22/23 anonim ***** válasza:
66%

Kedves Kérdező! Attól, hogy én el tudok menni síelni, étteremve, stb. - kvázi normálisan élnék -, nem értem, miért romlanának a szabálykövető, otthob tartózkodó nagymamád esélyei...

Ezt kellene megértenie az embereknek.

2020. nov. 25. 16:43
 23/23 anonim ***** válasza:
26%

12. Te milyen alapon döntöd el kinek mennyire értékes az élete? Nem szégyelled magadat? Az én nagymamám iparművész volt. Tanítványai voltak, és kiállításai. Miközben engem nevelt szívbetegen. Mégis szeretett élni, szerette a nagypapámat, szerette az unokáját és szerette őt is mindenki aki csak ismerte. 1 napja értékesebb volt mint neked az egész szánalmas életed. Mert ő mindenkinek segített, önzetlen volt és melegszívű. Egyébként meg nem tudom miért mennének tönkre bárkinek az évei a járvány miatt aki egészséges? Ennyire életképtelen vagy, hogy nem tudod elfoglalni magad? Érdekes nekünk nagyon jól megy. Online szervezünk programokat. Bulikat, társasjátékot, előadásokat sőt még koncertet is. Így nem veszélyeztetünk senkit és közben élvezzük a home officét. Miért kéne rosszul érezni magunkat? Komolyan nem értem? Alkalmazkodni kell. Szomorú, hogy te ilyen életképtelen vagy. Ha meg hiányzik nagyon a személyes találkozás akkor 1-2 baráttal sétálunk egyet maszkban távolságot tartva.

22. Talán azért mert vagy együtt élnek vagy találkoznak időnként. Sielni meg étterembe pedig egy darabig tuti nem mész. ;)

2020. nov. 26. 07:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!