Fodrásznál mekkora esély van rá, hogy benyaljam a
kovidot?
Figyelt kérdés
Rövid hajam van, amit két-három hetente kellene nyírni és már szörnyen néz ki, de gyakran megyek a szüleimhez, meg kisgyermekem is van, nem szívesen tennem ki őket a betegségnek.
Vagyis inkább nem érdekli őket. A saját családjukból meghaló öregeket is lesz@rnák. Az öreg nem számít, ha meghal.
2020. nov. 25. 14:13
12/23 anonim válasza:
Igen, inkább veszítsen az a párezer idős néhány évet a nyugdíjaskorából, mintsem a sokmillió fiatal- és középkorú éveket a legszebb életkorból (lassan 1 éve bohóckodunk, sok-sok élménnyel szegényebb lettem), valamint komoly egzisztenciát...
2020. nov. 25. 14:18
13/23 anonim válasza:
12# ha te nem is, de ha anyád meg apád felfordul, akkor nem lesz, aki bulikára ad pénzt. Meg a nagyitól se jön majd akkor a szülinapi lé. Mi lesz veled akkor?
2020. nov. 25. 14:23
14/23 anonim válasza:
7. 8. Ti genetikalilag vagytok ennyire idióták? "Mindenkinek el kellene kapni" és vajon akinek majd nem jut már kórházi ágy és ellátás és meghal az nem számít nektek ugye? Nincs anyátok, nagyszüleitek akikez szerettek? Baromi szomorú lehet ilyen lelketlenül élni. Kisgyerekre nincs hatással a vírus? Hírtelen virológus lettél borsónyi agyaddal? Munkatársam kislánya 6 éves. Lélegeztetőgépre került. Azóta csak suttogva tud beszélni olyan gyenge a tüdeje. Édesapámbak több barátja és volt osztálytársa meghalt covidban. De tényeg mindenkinek el kéne kapni, csak hogy TE jól érezd magad. Kár, hogy nem olyab intelligens a vírus, hogy a hozzád hasonlókat tüntetné el a Föld színéről. Csak élősködők vagytok, felesleges tagjai a társadalomnak akik mindent tönkre tesznek maguk körül. A kérdésre válaszolva a fodrász nem biztonságos. Sok emberrel találkozik közelről. Sokuk a maszkot is lehúzza vagy csak textil maszkot használ ami nem sokat ér. Nem biztos, hogy megoldható a mosás vágás maszkban. Lehet le kell venned. Én nem vállalom be. Vágás simán megoldható otthon. Kérd meg a párod vagy a szüleid akikkel úgyis találkozol. Én a dauert is megoldottam otthon tök egyedül úgy hogy sosem próbáltam előtte és még a csavarókat is én csináltam hozzá mert sehol nem lehetett kapni a környéken. Ehhez képest egy vágás igazán semmiség. ;)
2020. nov. 25. 14:31
15/23 anonim válasza:
12, ha megéred az öregkort, te leszel a legkövetelőzőbb vénember. Ahogy most a más élete kárára is mulatni akarsz, akkor meg a fiatalokat küldenéd majd a halálba, csak neked jó legyen. Aki fiatalon szemét, öregen is szemét lesz. Isten őrizze a leszármazottaidat a gonosz papától.
2020. nov. 25. 15:06
16/23 anonim válasza:
Aki nem hisz benne, menjen, kapja el. Annyi ostobával kevesebb lesz.
2020. nov. 25. 15:10
17/23 anonim válasza:
Senki, de még csak véletlenül sem mondott itt olyat, hogy "nem hisz benne".
Egyébként én pont elkaptam, az egész családommal egyetemben.
Szeretitek ezt a hülyeséget ismételgetni, pedig egy, azaz egy vírustagadóval sem találkoztam még.
Az, hogy normálisan akarok élni, mert a korlátozásokat nem érzem arányosnak azzal, hogy 1 év alatt lett 4000 fő, 75 éves átlagkorú halott, véletlenül sm jelenti azt, hogy nem hinnék a tudományban.
2020. nov. 25. 15:25
18/23 anonim válasza:
Az idősek felőlem nyugodtan otthonmaradhatnak, ez az ő felelősségük, nincs tiltva nekik.
2020. nov. 25. 15:31
19/23 A kérdező kommentje:
12-es, a saját szüleid, nagyszüleid úgy nyírod ki ahogy akarod, de én nem betegíteném meg az én szeretteimet, csak azért, hogy te nyugodtan tudj partizgatni. Megértésedet köszönöm. Nem értem, hogy lehet valaki ennyire önző, bunkó és szívtelen??
Köszönöm szépen a válaszokat, mérlegeltem, amúgy is itthon vagyok gyesen, ha meg ki kell mennem, itt a sapkaszezon... Nem megyek fodrászhoz.
2020. nov. 25. 15:33
20/23 anonim válasza:
Nos, amelyik fodrász lehúzza a maszkot és a kezébe köhög, ott az emberrel van gond, nem a fodrászattal.
Én bátran megyek fodrászhoz, mert egy vendég van egyszerre egy fodrásznál, fertőtlenítenek, és a lehetetlennek titulált mosás és festés is maszkban megy. Ha valaki olyan maszkban megy, amit félt, akkor adnak helyette eldobható orvosit, annak mindegy, ha festékes, vizes lesz.
Ennélfogva boltba járni veszélyesebb, mint fodrászhoz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!