Miért pattognak ennyien a védőoltás ellen?
Senki sem mondta, hogy az első sorban kell állni a védőoltás beadásánál.
Én is úgy gondolom, hogy kényelmesen kivárok, és ha a 80+ éves emberek beadták maguknak és már fél éve semmi bajuk, akkor én is rászánom magam.
Nem hiszem, hogy ebből ekkora problémát kéne csinálni. Miért hiszitek hogy veletek szándékosan ki akarnak szúrni a védőoltást gyártó cégek? Ők csak profitot akarnak termelni. Nem jó az nekik, ha szar oltást fejlesztenek ki.
Jajjj emberek! Annyira nem láttok semmit abból ami körülvesz, hogy az már fájó! Régen voltak a háborúk... Ki akart menni oda gyilkolni? Igazából senki, de jó marketingje volt a háborúnak, így sokan mentek, de pl. a német hadsereg felét konkrétan kényszeríteni kellett bizonyos módszerekkel, hogy harcoljanak. Te akarnál embereket ölni csak azért, mert azt mondják hogy tedd meg, ez a helyes? Gondolom nem. Mégis volta háborúk...de fura nem? Majd jött a hidegháború, ahol két katonai tömb nézet farkaszsemet egymásssal! Máris megvolt a mesterséges feszültség, lehetett bizonyos dolgokat korlátozni, meg hát gazdaságilag sem volt utolsó buli a bankár világnak. A '90-es években felbomlott a Varsói Szerződés. Egy darabig ellenségkép nélkül volt a világ, így meg azért nem maradhat sokáig... Jött a terrorizmus, az elején jól működtek a szabályzások, korlátozások, de a félelem szint hamar alább hagyott. Valamit ki kellett találni megint...
Ezek nem agyhalott gondolatok, nem lapos Földes, meg ugyancsak szándékosan kitalált lejárató baromságok. Becsippezés, meg távolról likvidálás. Azért ne felejtsük el, a világ egyáltalán nem droidokból áll, hanem érző, LÉLEKKEL megáldott emberi lényekből. Nagy különbség, és ez a legfőbb probléma is egyben! Ez az oltás a semmiből jött, szóval vagy már régen készenvolt, vagy egy összekapkodott lötty, ugyanis oltásokat több évig fejlesztik. A másik gond meg az, hogy ez nem legyengített kórokozókat tartalmaz, hanem egy DNS szekvenciát, ami tartalmaz "szennyeződést". Nem én állítom, hanem maga a fejlesztő cég, járj utána. Persze az sem feltűnő gondolom, hogy egy agresszív "mindenkinek kuss, aki ellenáll abból vagy h*lyét, vagy ellenséget csinálunk" stratégiával állunk szemben.
A marketing kulcsa meg az, hogy méltóságokkal és tekintélyekkel dolgoznak, azaz a közember egy szimpla közleményt is igazságnak fog fel, hiszen nagy emberek szájából hallotta!
Az is elég érdekes, hogy az emberek nem a tudatukkal érzik hogy sántít valami, hanem a 6. érzékükkel, ez meg borítja a materialista erőltetett világképet.
Teljes mértékben igazad van kérdezi. Tudatlan buta emberek (ebben a támában), akik emiatt könnyebben manipulálhatók mindenféle konteós ökörséggel, és meg ők hiszik magukat okosnak.
A másik réteg a maszkégető vírustagadó és oltásellenes egyben. Na ez az amire nincs mentség, aki ennyire primitív az nem való a társadalomba.
Pár dolog, ami miatt sajnos az oltásellenesség és pár dolog még sikeres:
- az emberek két magyarázat közül a számukra érthetőbbet fogadják el.
- az új dologtól/ismeretlentől való tartózkodás (persze ha nem kötik az orrukra nem is foglalkoznak vele.., lásd élelmiszerek)
- amit a kormány és a hivatalos sajtó mond, az tuti nem úgy van
Sajnos sok ember nem próbál több forrásból tájékozódni és nem a nagy számok alapján dönt, illetve türelmetlen és azonnali válaszokat szeretik.
Azt se értem, ha van egy oltás, amire allergiás reakciója lett pár embernek, és ugye nem termel csak egyféle fehérjét ellentétben a vírussal, ami komplett vírusokat gyárt le.. ugye.. az miért rosszabb az utóbbinál..
De itt egy sok kérdést megválaszoló videó:
#37-es értem én,de pl:
a magas vérnyomás esetén vagy gógyszert, vagy valami más gyógyszernek nem minősülő szert vagy semmit se szedsz.. Mindnek lesz következménye.
Másik dolog:
Rossz egy gyógyszer? Lehet másikat is próbálni jobban dokumentálva van, mint sok olyan szer, amire azt mondja a gyógyszerellenességet kihasználó csoport, hogy azt szedd.. mert ők 'biztos' csak gyógyítani akarnak, azért olyan 'olcsó'..
Az engem is zavar, hogy sokszor úgy tűnik meg se nézik, hogy esetleg milyen előzményeid vannak, hogy esetleg 3 azonos célú gyógyszerből a megfelelőt kiválasszák, illetve utána kérdés mennyire ellenőrzik, a kedvezőtlen hatások kialakulását, de feltételezem ez attól is függ ki az orvos ugye.. Mert egyszer vannak a gyógyszerek és van az állami és a magán ellátás és kornánt sem biztos, mindegyikben ugyanazt adják..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!