Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért pattognak ennyien a...

Miért pattognak ennyien a védőoltás ellen?

Figyelt kérdés

Senki sem mondta, hogy az első sorban kell állni a védőoltás beadásánál.

Én is úgy gondolom, hogy kényelmesen kivárok, és ha a 80+ éves emberek beadták maguknak és már fél éve semmi bajuk, akkor én is rászánom magam.

Nem hiszem, hogy ebből ekkora problémát kéne csinálni. Miért hiszitek hogy veletek szándékosan ki akarnak szúrni a védőoltást gyártó cégek? Ők csak profitot akarnak termelni. Nem jó az nekik, ha szar oltást fejlesztenek ki.

2020. nov. 25. 03:04
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
69%

Miért pattognak ennyien a védőoltás mellett?

Az én testem, az csinálok vele amit én akarok, nehogy már más döntse el, hogy mit rakok bele.

2020. nov. 25. 11:54
 12/41 anonim ***** válasza:
64%
Ott a kérdés inkább, hogy eddig semmiféle oltást nem elleneztek ilyen mértékben az emberek. Ha valaki nem akart egy oltást, nem bélyegezték meg oltásellenesnek, vírustagadónak, stb. Valami oka csak van, hogy ez az oltás ekkora ellenérzést vált ki. Itt kell keresni a magyarázatot, hogy miért érzik úgy az emberek, hogy itt valami átverés lehet a dolog mögött, amikor korábban sosem érezték ezt.
2020. nov. 25. 11:57
 13/41 anonim ***** válasza:
59%

12# dehogynem elleneztek. A H1N1 idején ugyanez ment, csak akkor valamivel kevesebbet lógtak meg írogattak még a neten az emberek. Már akkor is ment UGYANEZ a szöveg, hogy be akarnak chipezni mindenkit és távolról irányítanak meg megölnek stb. Sőt, amióta oltás (vagy az előfutára az oltásnak az inokuláció 1700-as évekről beszélek) létezik, azóta vannak ellenzőik is, akik komplett elmebajnak tartják meg összeesküvés elméleteket gyártanak, hogy micsoda hülyeség. Pl. a fekete himlőt eltüntettük a földről az oltás segítségével, de anno, mikor Edward Jenner segítségével rájöttek és az 1800-as évek elejétől elkezdték oltalni az embereket, volt ám ellenállás mindenféle indokkal meg az angolok már akkor a személyi szabadságukat féltették. Holott a himlő a NÉPESSÉG 20%-át elvitte, aki megbetegedett és nem halt bele, az is sokszor legalábbis megvakult (pl. Kölcsey)

Komolyan én nem is értem amúgy, ami mai modern korban, mikor mindenki iskolába jár, ír, olvas, tanul, tisztában van bizonyos dolgokkal, akkor milyen beteg emberek találják ki az ilyet, hogy bechipeznek és irányítanak, meg távolról likvidálnak stb. meg az milyen hülye, aki ezeket átveszi és hangoztatja? Mondjuk a kitalálókra még van is ötletem, egy távolabbi rokonomat pl. meztelenül szedték le a rendőrök a buszról, mert neki a napból jött a hívás egy kikapcsolt mobiltelefonon keresztül, hogy dolga van és nem volt ideje öltözni, illetve az eset után az őt meglátogató testvérét megpróbálta felgyújtani, puszta kedvességből, mert a ŐK (kb. mint háttérhatalom) szerinte "vízburkot" tettek a fejére, amit ő csak le akart szedni. De mondjuk ilyen csak akkor van, ha nem szedi a gyógyszert. Aztán épeszű ember csak ingatja ugye a fejét, hogy szegény emberi roncs hova jutott...

Amúgy a chipeseknek van egy rossz hírem. Nem érünk annyit. Se te, se én, se senki. Ha meg hirtelen valakit el akarnak tenni láb alól, akkor azt elteszik. Csendben, feltűnés, csinradattás vakcina fejlesztés stb. nélkül.Nézd meg a Navalnijt hogy megmérgezték az oroszok, mert útban volt.

Vagy kiülnek a tetőre aztán leszedik az emberek felét. Mit csinálsz? Hova mégy? Sehova, nem? Úgy van, hogy a "háttérhatalom" ellen úgyse tud senki semmit tenni ugyebár. Még meg nem történtté is tennék. A naptárból kikerülne a nap, nem létezne.

Ha már durvulunk elméletekben, akkor ha valakit "irányítani" akarnak, akkor leültetik és elmondják, hogy tudjuk a szeretteid hol alszanak, hova járnak iskolába, fodrászhoz, melyik ablak előtt állnak délután és ne ugrálj, mert hirtelen nem lesznek szeretteid. Nem fognak egy rakás pénzt, energiát meg melót ölni ilyenekbe, mint az egész járvány, meg oltás.

Én nem is értem, hogy nem tűnik fel az ilyeneknek, akik ezeket a barom elméleteket gyártják, hogy enyhén szólva is sántít az egész. Egyrészt, ahogy értem nem érsz annyit senkinek, hogy ezzel szaroljon, másrészt ezer egyszerűbb módjuk is lenne (már ha egyáltalán azt elhisszük, hogy léteznek)

2020. nov. 25. 13:02
 14/41 anonim ***** válasza:
60%

"Az én testem, az csinálok vele amit én akarok, nehogy már más döntse el, hogy mit rakok bele."

Rossz hírem van. Minimum KILENC betegség ellen már be vagy oltva, ha elmúltál 12 éves. Kevésbé vagy szabad? Irányít a háttérhatalom? Meg a Bill Gates? Jaa nem csak nem vagy vastüdőn, nem vitt el a torokgyík, a kanyaró, az agyhártyagyulladás stb. csecsemőként.

2020. nov. 25. 13:07
 15/41 anonim ***** válasza:
53%

Az egészségügyi dolgozók is az első között lesznek beoltva. Ha ők vállalják, a többiek milyen alapon nem?

Paranoiatúltengés.

2020. nov. 25. 17:20
 16/41 anonim ***** válasza:
49%
Miért pattognak ennyien a rabszolgaság visszaállítása ellen?
2020. nov. 26. 11:55
 17/41 anonim ***** válasza:
67%

13-as. Én minden dolgot kétkedve fogadok amit a mainstream média ennyire tol! Ennek semmi köze az emberi tudományokhoz. Ha csak az elmúlt 100 évet nézem, tömény hazugság volt az egész. Utólag mindenről kiderült hogy nem is úgy volt, nem ia akkor, nem is olyan formában, vagy pedig túl kényes a dolog, és titkosítják.

Engem egyáltalán nem győztek meg arról, hogy ez a vírus természetes. A gazdasági és politikai helyzet is arra utal, hogy ami történik, az egy megtervezett folyamat. Európát a szemünk láttára csinálják ki, Amerikát pedig a Trump ellen indított győztes hadjárat után. Máris 11 millió bevándorlót fognak fogadni. Nem látom azt sem, hogy a meghozott intézkedések a civilizált társadalmakat erősítenék, azt sem, hogy a tisztességes, becsületes dolgozó és tanuló polgárok védelme lenne a fontos. Sőt, a törvénykezés már-már a nevetséges kategóriát súrolja, az aberráció, a búnözés, a beteg hajlamos meg piedesztrára vannak emelve.

Tovább megyek! A média mint óriási gépezet gőzerővel tolja a propagandát az összes fronton! Aki ellenáll vagy más véleményen van, azt KI KELL KÖZÖSÍTENI, meg KELL BÉLYEGEZNI, ugyanis tisztában vannak vele, hogy milyen ereje van a tömeghangulatnak. Ha már hangulat... 95%-ban csak negatív híreket nyomnak, a covid 0-24-ben, de ezzel szemben semmi nyugtató hírt sem adnak! Ha már az arányokat néznénk, akkor ez nem is járvány, hanem a Föld minden pontján fellelhető vírusos megbetegedés. Hogy beadják a járványt, először át írták a járvány fogalmát. Ezek tények, felesleges erről vitába szállni. Ha az lenne a cél, hogy a világot megmentsék, akkor nem züllesztik le Bejrút szintjére Európát, Amerikát nem teszik tönkre, a fiataloknak az sugallnának hogy fontosak a hagyományok a család, a természetességet helyeznének előtérbe, nem a múanyag, sehova nem vezető világot. A gazdaság és a profit elé helyeznének azokat az innovációkat, amik ténylegesen az emberiséget és a Füld ökoszisztémáját védené. Sőt, fontosnak tartanának azt is, hogy az emberi elme, a tudatos és a kritikus gondolkodás alapvető emberi érték legyen. Ipari hulladéknak nevezhető élelmiszereknek csúfolt valamikkel tömik a bolygó lakosságát, persze ha ez ellen is szól valaki, az már élelmiszerellenes lesz.

Én azért tartom tragikusnak a helyzetet, mert a médián, neten keresztül orrba szájba meg van vezetve mindkét oldal, de hát ez is a cél! Az embereket egymás ellen kell hangolni, addig sem foglalkozik senki a tényleges valósággal. A globalizáció szépen lassan megöli az emberiséget, persze akkora a propagandája, hogy mindenki azt hiszei ez hozza majd el a Mennyországot! Abba bele gondolt már valaki, hogy az évi 2-3%-os kötelező növekedés hosszó távon nem fenntartható? Akkor most nézzen szét mindenki hogy mi történik a világban, és ha van logika, akkor valami sejtelmes kép derengeni kezdhet.

A jelenlegi világunk NEM FENNTARTHATó a jelenlegi ipari, gazdaségi mutatók mellett! Innen induljon már ki a sztori.

2020. nov. 26. 16:14
 18/41 anonim ***** válasza:
72%

"A jelenlegi világunk NEM FENNTARTHATó a jelenlegi ipari, gazdaségi mutatók mellett! Innen induljon már ki a sztori."

Akkor ez a járvány jót is tesz: lelassítja a világot, így fenntarthatóbbá téve. Nem?

2020. nov. 26. 19:18
 19/41 anonim válasza:
31%
Én azt olvastam,hogy az első önkentesek lebenultak vagy pedig közvetlenül meghaltak az oltás beadása után. Ez azért eléggé aggasztó a számomra.Főleg úgy,hogy bizonyos oltó anyagokat 12 évig fejlesztenek és van amit még akkor sem engednek forgalomba. Én úgy gondolom,hogy népirtást szeretnének elérni mivel túl sokan vagyunk a Földön. Ez a modern világháború.
2020. nov. 26. 19:48
 20/41 anonim ***** válasza:
71%

"az első önkentesek lebenultak vagy pedig közvetlenül meghaltak az oltás beadása után"

Ha ez igaz lenne, tele lenne vele a sajtó már rég.

Nem kell mindent elhinni, amit a neten olvasol.

(Egyébként hol olvastad?)

2020. nov. 26. 19:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!