Miért pattognak ennyien a védőoltás ellen?
Senki sem mondta, hogy az első sorban kell állni a védőoltás beadásánál.
Én is úgy gondolom, hogy kényelmesen kivárok, és ha a 80+ éves emberek beadták maguknak és már fél éve semmi bajuk, akkor én is rászánom magam.
Nem hiszem, hogy ebből ekkora problémát kéne csinálni. Miért hiszitek hogy veletek szándékosan ki akarnak szúrni a védőoltást gyártó cégek? Ők csak profitot akarnak termelni. Nem jó az nekik, ha szar oltást fejlesztenek ki.
20-as. Azért tetszik a naivitásod! Mert ugye a sajtó az pont a pártatlanságról és az objektivitásról híres, ugyanúgy mint a mainstream... :D
Lehet hogy lebénultak, lehet hogy nem, ez a helyes megközelítés! Te rá mernéd tenni az életed az egyik vagy a másik állítás helyességére? Okos ember nem fogad el mindent megfelelő kritikus gondolkodás nélkül, csak ám ehhez tényleg szükségeltetik a tudatos és kritikus gondolkodás. Aminek alap feltétele az, hogy legyünk tisztába a dolgok múködésével, és a kapcsolatokkal.
Gondolom a C vitaminból is elég 1000-2000Mg, a D vitaminból is mx 1000NE.
Én meg 20 éve napi szinten ezek többszörösét viszem be, és nincs vesekövem, nincs semmilyen egészségügyi panaszom. Évente kötelezően járok laborra a munkahelyem miatt, és hibátlan a vérképem. 20 év óta nem voltam még csak megfázva sem. Óóó, mekkora konteó ez is igaz? Neked az, nekem meg a valóság! Mit tudsz a sóról? Vagy a cukorról? Nem, nem arra gondolok mit olvastál róla, hanem szerinted hogyan "működnek" ezek az emberi testben, csak józan paraszti ésszel meséld el. Mi a különbség a dextróz és a fruktóz között? Ha már a világ összes kormánya annyira félti a lakosait, kezdhette volna ezekkel is, mondjuk olyan 60 évvel ezelőtt, ugyanis ezektől hal meg a lakosság 70%-a. Azért mert az embereknek a szemébe varázshomokot szórtak a demokrácia égisze alatt, attól még elhiheted hogy a profiton kívül semmi sem számít. Tudtad azt, hogy a híresen egészséges táplálék kiegészítők amiket a kondis srácok tolnak hova fog vezetni? Vagy hogy egyáltalán mik az összetevőik? Persze, nem káros az egészségre, minden a kritikus szint alatt van bennük, így mossák kezeiket. Persze, egy termékben a kritikus szint alatt van eddig oké, csak hogy egy nap mennyi vackot töm magába egy átlag ember? Ja, hogy sok a cukorbeteg, a cukorbetegségből adódóan meg sok a további járulékos betegség! Ááá igen, szedjünk rá gyógyszert, végképp ne azzal foglalkozzunk hogy megelőzzük a betegségeket. Majd jön a szemfényvesztés a sport. Nézd meg hogy ez világszinten mekkora üzlet! Nem azzal van baj, ha valaki ki megy futni, kocogni. Hanem hogy a többség mit tol mellé, persze itt meg bekapcsolódik a szépségipar. Az egész rendszer kapcsolódások halmaza, ami arról szól, hogy költekezz és elégedetlen legyél. Erre rájátszák a folyamatosan erősödő káoszt, ami tökéletesen meg van tervezve! Cáfolj meg, szívesen meghallgatlak. Nemzetközi konfliktusok, társadalmi konfliktusok, gazdasági konfliktusok, pilitikai konfliktusok, nemek között mesterségesen generált konfliktusok, generációk között generált konfliktusok, majd most bejött a pszichés hadjárat, amihez a média teljes vállszélességgel asszisztál.
Nem, az én életem nem erről szól, köszönöm én jól érzem magam, nem vagyok kíváncsi a rettegés generátorra, a hírek sem hoznak lázba. Én januárban már előre megírtam a forgatókönyvet itt a gyk-n, persze akkor is 0%-os lettem, konteós idiótának neveztek. Hát az a baj, hogy pontról pontra minden bejött, majd akkor nyáron leírtam az előrejelzésemet a "következő hullámról", persze akkor is én voltam a szalasztott bolond. Na most mia van? Megint igazam lett mindenben? Nincsenek nyitva a szórakozó helyek? Tönkre mennek a vendéglátósok? Egyből lett oltás, amikor azt csak 2021 végére ígérték? Sokan azt mondták, hogy ezeket semelyik kormány nem meri meglépni? Mégis?
Az emberiséget sosem a tömeg vitte előre, hanem a bátor úttörők, akik mindig szembe mentek a tömeggel. A tömeg arra jó, hogy a média által átessenek egy tudat módosításon, elhiggyék amit el akarnak velük hitetni, és dalolászva menjenek a háborúba! Eddig nem ez volt a történelem során? Cáfolj kérlek, mint mondtam szívesem veszem! Igazad van, gondolkodni mindig is veszélyes volt, szembe úszni az árral szintén. A történelemben nem ez volt?
Ja még pár kérdés: Katyinban akkor a németek végeztek ki több ezer lengyel katonaát? Pedig 70 éven keresztül ez volt a szenírás... A '80-as években ki robbantotta ki az Afgán háborűt? Hol vannak Hussein tömegpusztító fegyverei? Na jó, nem is kérdezek többet, mert elkanyarodtam a témától. Hinni valamiben sokkal kényelmesebb, mint gondolkodni a dolgok mikéntjén.
"januárban már előre megírtam a forgatókönyvet itt a gyk-n"
Link?
Én biztos, hogy nem oltatom be magam. De ha mégis úgymond rákényszerítenének, akkor az fix, hogy az orosz oltást fogom kérni.
Izraeli zsidó lötty meg amcsi pénzhajhász vackok nekem nem kellenek.
Ma 09:10:
"Ugyanannyi ember halt meg 2020-ban, amennyi átlagosan a korábbi években halt meg.
Ez egyszerűen nem lenne így, ha a járványunk halálos lenne"
Akkor lenne igaz, hogy nem lenne így, ha nem állt volna le az élet az egész világon tavasszal is, meg most is félig-meddig, ugyanis ha kevesebb a mozgás, nyilván kevesebb a baleseti halál is, kevesebb a munkahelyi stresszből adódó halálesetek száma is, stb. Tehát egy az egyben nem összehasonlítható a 2020-as év a korábbiakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!