Elhittétek, hogy a koronavírus ellen csakis maszkkal, távolságtartással és oltással lehet védekezni?
Nem hittem el.Ez jelenleg a tény.
Tényt nem elhiszek,hanem elfogadom,vagy nem fogadom...
Hanem...?
Mivel lehet védekezni?
Fent maradt a hangsúly!
Én tövig beszoptam a dolgot, mert:
1. elhiszem, hogy a KN95/FFP2 maszkkal érdemben csökkentem annak esélyét, hogy mást megfertőzzek cseppfertőzéssel,
2. elhiszem, hogy - az amúgy is kényszeres kézmosásom mellett - a kézmosással érdemben csökkentem a fertőzés továbbadását egy olyan vírusnál, amí úgy tűnik "betokozva" vagy mi, képes hosszú órákig kibírni,
3. elhiszem, hogy, ha távolabb állok az emberektől akkor a cseppfertőzés hozzájuk eljutását rólam nagyon, vagy ha nem is találkozok velük, akkor teljesen megelőzöm,
4. elhiszem, hogy, ha a nagy kockázatú fertőző betegségekre (feketehimlő, torokgyík, rubeola, mumpsz, sárgaláz stb.) eddig az oltásokkal tudtunk sok emberéletet megmenteni, akkor a tavaszi hullámban a téli influenzánál 5-ször nagyobb halálozást produkáló Covid-19-re is a legnagyobb valószínűséggel ez hat, ezzel lehet védekezni,
5. nem hiszem el, hogy a böjtölés során bekövetkező energiabevitelkiesés, vitaminkiesés stb. ne lenne a szervezet számára erőforrásmegvonás, azaz gyengítő hatású.
Aki nem így gondolja, attól 2+ méter távolságot kell tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!