Nagyon kéne félnem hogy AIDS-es vagyok?
De jó hogy megértitek a kérdésem.
Nem mind a 10 pasival voltam védekezés nélkül! És nem volt mind a 10 pasi 10 csajjal,ezt állíthatom,mondom hogy nem ismeretlenül ugrottam bele a dolgokba,kivéve egy srácot,de vele se úgy,hogy megláttam és dugtunk,plusz óvszert is használtunk.
De vannak lányok akik sokkal több emberrel mennek bele,sokkal kevésbé figyelnek oda,akkor ő is mind fertőzöttek?
Hát figyu. Én sokáig úgy gondoltam, hogy a HIV vírust azért annyira nem könnyű elkapni. Egyrészt viszonylag kevés ember fertőzött az országban, szóval kicsi az esélye, hogy pont egy ilyennel akadj össze. Másrészt még védekezés nélkül sem 100%, hogy megfertőződsz.
Azt hittem, ilyen hogy "felhívott az exem, hogy csináltassak HIV tesztet" csak a filmekben van. Aztán egy barátom mesélte, hogy egyszer megjárta nagyon. Nem volt kedve gumit húzni (mert szerinte kényelmetlen) és összefeküdt vmi csajjal. A csaj meg később felhívta, hogy vizsgáltassa ki magát, mert róla kiderült, hogy HIV fertőzött. Srácnak 3 hónapot kellett várnia (mivel csak akkor ad biztos eredményt a teszt), addig totál kész volt. Már teljesen azt hitte, meg fog halni...
Aztán szerencsére negatív lett az eredmény.
Hát,most már biztos oda fogok figyelni...
Majd beszélek anyummal,hogy szerinte csináltassak-e tesztet. De reménykedem benne hogy szerencsém van.
HPV
"HPV és a méhnyakrák kapcsolata
Dr. Koiss Róbert
Fővárosi Szent István Kórház, Nőgyógyászati Osztály
Kelet-Európában is a fiatal nők (30-45) betegsége a méhnyakrák, amely elsősorban a tartós HPV fertőzéssel hozható összefüggésbe.
-Az életkorhoz kötött előfordulási arány a 15-65 éves korosztály között Magyarország a 6. helyen áll.
-...mivel a mai 16-18 éves korosztályban a szexuális aktivitás kétszeresére-háromszorosára nőtt az 1980-as években tapasztaltakhoz képest.
-Részben a szűrőprogram eredménytelensége is választ adhat kérdésünkre.
-A fiatal korosztály (18-24 évesek) citológiai vizsgálaton való részvétele alacsony, pedig ez már az a korosztály, akiknél a tartós HPV fertőzöttség kialakulásával már számolnunk kell."
Stb, stb.
Vajon melyik volt az a szenzációs "sex action" az életedben, amiért meghalnál rákban??!! Nekem nincs ilyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!