Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ha minden közterületen kell...

Ha minden közterületen kell maszkot viselni, az azt jelenti, hogy akkor is kell, ha csak az utcákon gyalogol valaki?

Figyelt kérdés

2020. nov. 12. 00:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
42%
Ma kifejezetten jól jött a maszk, lefagyott volna az arcom volna nélküle.
2020. nov. 12. 12:12
 12/18 anonim ***** válasza:
20%

"#8 Azért ennyire nem kell kétségbeesni. Ahova friss levegőt szívni mész (park, liget, erdő, stb.), ott nem kötelező"

Miért nem? Kimegy egy csomó ember a parkba és jól beleköhög mások arcába... Ott nem fertőz???? Vagy mindenhol vagy sehol. Ennek így semmi értelme.

2020. nov. 12. 13:41
 13/18 anonim ***** válasza:
97%

9-es! Nálunk sajnos az egész városban kötelező a maszk. A kertvárosban is.

Nekem a mozgás, és levegőzés eddig az volt, hogy zene be a fülembe és gyalogoltam gyors tempóban 10-15km-t. Nos, maszkban erre nem vagyok képes. (lassú tempóban menne, de úgy nem hozza a várt frissítő átmozgató hatást)

Végülis kimehetek a parkba, de mi a jó eget csináljak azon a zsebkendőnyi területen? Miközben a gyerekes családok ott baciznak csoportokban.

Jól ki van ez találva.

2020. nov. 12. 15:00
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
#12 Ha ennyire félsz, akkor ne menj a parkba, vagy hordj ott is maszkot. Maszkot viselni a parkban nem tilos, csak nem kötelező. Ha félsz, akkor az egész városban viselheted mindenhol.
2020. nov. 12. 17:41
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb helyen idióta módon oldották meg, vagy az egész városban tilos, ami orbitális marhaság, mert lehet, hogy 1 km-es körzeten belül nincs kint körülötted senki, vagy pedig területeket adtak meg (jellemzően a belvárost), aztán azon kívül akkor sem kell, ha éppen 1500 ember sorakozik egymás hegyén-hátán ingyen banánért.

A mi megyénkben pl egyedül Győrben nézték felnőttnek az embert, akkor és ott kell, ha valaki a közelemben van.

2020. nov. 12. 21:20
 16/18 anonim ***** válasza:
76%

Nálunk is kötelező mindenhol de nem szoktam felvenni.

Rendőr se foglalkozik velem, simán elhajtottak mellettem szó nélkül. Tudják ők is, hogy fszság az egész ahogy van.

2020. nov. 13. 11:36
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha kilépsz az ajtón, akkor kell, kivéve parkok
2020. nov. 16. 11:07
 18/18 anonim ***** válasza:
45%
Parkokban nem fertőz még ha 2000-en is vannak ott.
2020. nov. 16. 14:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!