Ha minden közterületen kell maszkot viselni, az azt jelenti, hogy akkor is kell, ha csak az utcákon gyalogol valaki?
Persze. A járdákon is csomó ember lehet, most akkor ne húzzon senki maszkot, mert mindenki úgy is csak gyalogol? Ez így butaság lenne.
De amúgy igen, a polgármester jelöli kell, hogy hol kell maszk. Az én városomban pl. 4 park kivételével mindenhol kell maszk. Igen, utcán is. Mindenhol. De a másik város, ahova szoktam járni, ott csak 6 utcát jelöltek ki, ahol kell maszk.
A polgármestered mondja meg, hogy pontosan hol kell és hol nem. Nálunk pl. a belváros központi részén kell, de a körülötte lévő utcákban nem.
A legtöbb városban nagyjából úgy van, hogy a belváros forgalmasabb helyein kell meg a buszmegállókban (ott eddig is kötelező volt), és pl. a parkokban majdnem biztos, hogy sehol nem kell. De nézz utána, a polgármester nálatok is tuti elmondta, leírta már valahol.
Köszönöm!
(Ezek szerint több oldala is van a városnak, én a .com-ost néztem.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!