Beoltatod magad covid ellen?
Figyelt kérdés
2020. nov. 6. 21:52
11/17 anonim válasza:
És így alakult meg a Megbízhatatlan Vakcina miatti Oltásellenesek Klubja (MVOK) :DD
12/17 anonim válasza:
Aazaaz :D
Már csak egy fb csoport kellene aztán terjeszkedhetnénk :DD
13/17 anonim válasza:
Kizárt. Még akkor sem ha kötelező lesz. "vakcinatagadó" leszek.
14/17 anonim válasza:
Mondjuk most azt olvastam, hogy csak a licencét vesszük meg az orosz vakcinának, és mi fogjuk gyártani. Ettől eléggé lement a paranoiaszintem (nem szívesen fecskendeztetnék magamba valamit, ami Oroszországban készült, mert nem vagyok meggyőződve róla, hogy sikerült tényleg előírásszerűen legyártaniuk - de a magyar labor az oké).
A járvány meg amúgy elég sok embert öl meg ahhoz, hogy ha egy nem teljesen biztonságos vakcinának lesz világszinten százezer halottja, de sikerül vele gyorsan és teljesen eradikálni a vírust, akkor megérte, mert összességében kevesebben haltak meg. Azzal a döntéssel, ha nem használjuk az oltást, több embert ölünk meg.
15/17 Salx Narval válasza:
14" Megnyugtatlak az Orosz orvostudomány világhírű. A kutató laboratóriumaik első osztályúak (a miénktől biztosan jobbak). A szakembereik is kiválóak. Az emberek félelme azon alapul, hogy sajnos sok helyen találkozhatunk ellenőrzés nélküli helyekről származó ismeretlen alapanyagokból gyártott olcsó és silány Orosz gyógyszerekkel, persze nem a gyógyszertárakban hanem a fekete piacon. Az oltóanyagot nyilván nem a gyógyszermaffia fogja szállítani, bár idővel az is biztosan meg fog jelenni nem hivatalos utakon. Aki beoltatná magát és csak az tartja vissza, hogy Orosz az alaptalanul fél.
16/17 anonim válasza:
annyira mint a repülőgépgyártás? ctrl c ctrl v amerikai boeingokról? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!