Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Járványügyi szempontból a...

Járványügyi szempontból a pékáruk vásárlása mennyire kockázatos?

Figyelt kérdés
Valaki megsüti. (A sütés alatt igaz elpusztul minden) de utána elpakolják, szállítják, megint pakolják a boltban, majd kipakolják a pultokra és ott egész nap a vevők mellettük sétálnak, olyat is láttam, hogy valaki kézzel összefogdosta majd nem vette meg. A saját munakhelyemből meg az ABC személyzetéből itélve valószínű nem maszkban és kesztyűben történik a szállítás/pakolás. Ti mit és hol vásároltok most? Vagy meghúztok egy határt és nem foglalkoztok ezzel ilyen színten? Csak értelmes válaszokat várnék, csak a kérdésre!

2020. nov. 2. 11:35
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Kérdező, azt elfelejted, hogy régebben minden alapanyag, étel sokkal jobb és tisztább volt, mint most.

Az 50 évvel ezelőtti bolti kenyeret kár összehasonlítani a mostanival.

2020. nov. 4. 16:16
 22/25 A kérdező kommentje:
Már éltél akkor és vizsgálatokat végeztél? Életszerű, hogy a 2 haború alatt között és utan minden jobb volt, mint most. :)
2020. nov. 4. 16:26
 23/25 anonim ***** válasza:

Logika, kérdező, amiben te hiányt szenvedsz!

Régebben nem volt mesterséges alapanyag,max csak nagyon kicsi, nem volt E összetevő az ételekben. Akkor a kenyér lisztből készült, ma meg már többségében felfújják. Ma a húsok egy részét vizezik...stb.

2020. nov. 4. 16:52
 24/25 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy nagyapád ilyen jó egészségnek örvend. Mindazonáltal az ő példája nem cáfolja, amit mondtam. Élesztős kenyeret mintegy 20 éve sütnek. Addig kovászolással készült, melynek során a glutén gliadinra és gluteninre hasad, s ekképpen már nem károsítja a vékonybél falát.

A többi bolti szemetet sem volt alkalma enni a kisöregnek, nem is beszélve a több orvos szerint korunk gyilkosának számító glifozáttal, mely minden termesztett élelmiszerben nyakig benne van. Emellett ő fiatalon zsírt evett, nem olajokat, amik szintén nem az egészség zálogai, hisz az évmilliók üllőin kovácsolódott emésztőrendszerünk nem sok mindent tud kezdeni egy 45 éves divatirányzattal. Azt se felejtsd el, hogy az ő korában a tej még tej volt. Legeltetett marhákból fejt fehér nedű, ami valóban élet, erő egészség szerepben tetszeleghetett. A húsokról meg ne is beszéljünk! Egy nagyüzemi csirkének 51 nap alatt kell elérnie a "rántanivaló" jelzőt.

És sorolhatnám napestig, de nem teszem. Olyan veled vitatkozni, mint szobabiciklizni; csak belefárad az ember, de nem jut sehová.

2020. nov. 4. 16:55
 25/25 A kérdező kommentje:

Nem zavar, hogy a kérdésre vártam válaszokat? Senki nem kérte, hogy itt vitatkozz. Sőt külön kértem, hogy ne tedd mert nem érdekel!

Megjegyzem örülök, hogy ismeretlenül tudod nagyapám mikor mit evett. Mivel elmútlam 40 tudom hogy nem 20 éve van élesztős kenyér de mindegy. Legyen neked igazad csak fejezd már be.

2020. nov. 4. 17:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!